Πάρτι απευθείας αναθέσεων στη Θεσσαλονίκη – Δείτε την καταγγελία

Κοινοποίηση:
makeleio2

Η καταγγελία από αναγνώστη:

“Ο Δήμος Παύλου Μελά προέβη σε κατάτμηση ανά δημοτική ενότητα για να αναθέσει την παροχή υπηρεσίας με τίτλο « Υπηρεσίες καταπολέμησης επιβλαβών οργανισμών (Εντομοκτονίες-Μυοκτονίες-Απώθησης ερπετών)». Έκανε προσκλήσεις μόνο σε έναν “ΣΑΚΑΡΕΛΛΟ ΑΡΙΣΤ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ”. Ο Δήμος προχώρησε κανονικά στην απευθείας ανάθεση συνολικά 65.992,80 ευρώ (21.997,60 ανά Δημοτική Ενότητα) και των τριών συμβάσεων στον “ΣΑΚΑΡΕΛΛΟ ΑΡΙΣΤ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ”.

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου προέβη σε κατάτμηση ανά δημοτική ενότητα για δεύτερη συνεχή χρονιά για να αναθέσει την παροχή υπηρεσίας με τίτλο «Ψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών του Δήμου Ωραιοκάστρου». Έκανε προσκλήσεις μόνο σε έναν “ΣΑΚΑΡΕΛΛΟ ΑΡΙΣΤ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ”. ο Δήμος προχώρησε κανονικά στην απευθείας ανάθεση συνολικά 74.400,00 ευρώ (24.800,00 ανά Δημοτική Ενότητα) και των τριών συμβάσεων στον “ΣΑΚΑΡΕΛΛΟ ΑΡΙΣΤ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ”.

Θυμίζουμε ότι η απευθείας ανάθεση βάση του ν. 4412 είναι έως το ποσό των 30.000,00 ευρώ για υπηρεσίες. Δεν τους φτάνουν όμως μόνο αυτά.

Συνολικά ο ανάδοχος ο οποίο έχει βρει το τυράκι και το πλασάρει στους Δημάρχους και στον νεοεκλεγή Δήμαρχο του Παύλου Μελά θα πάρει συνολικά 140.392,80 ευρώ από τους δυο αυτούς Δήμους. Πάρτυ!

Το πάρτυ είναι ακόμα μεγαλύτερο γενικότερα στον Νομό από τον παραπάνω και ακόμα έναν ανάδοχο”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: