Πάρτι στο Twitter με την υποψηφιότητα Αντώναρου στον ΣΥΡΙΖΑ -«Θα μας πεθάνετε στα γέλια βρε σατανάδες»

Κοινοποίηση:
jytj

Ποικίλλες αντιδράσεις προκαλεί η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Ευάγγελου Αντώναρου με τον ΣΥΡΙΖΑ, στις εκλογές 2023, αφού πρόκειται για τον πρώην αναπληρωτή εκπρόσωπο τύπου του Κώστα Καραμανλή.

Η είδηση έγινε δεκτή με «βροχή» σχολίων στα social media. Πολλοί χρήστες είδαν στην υποψηφιότητα του πρώην στελέχους της ΝΔ, που δεν έχει ποτέ κατορθώσει να εκλεγεί με σταυρό, στελεχειακή ένδεια στον ΣΥΡΙΖΑ. Άλλοι άφηναν αιχμές για την παρουσία και τον ρόλο «καραμανλικών» στην αξιωματική αντιπολίτευση. Δείτε ενδεικτικές αναρτήσεις:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Πως ξέχασε τους Σπηλιωτόπουλο και Κύρτσο ο Τσίπρας για το ψηφοδέλτιο ; Ή τον κουρασμένο πρώην πρωθυπουργό;

  2. Τι να πει κανείς
    για το θαύμα αυτό της φύσης
    που έτσι και το δεις αμέσως θα σκεφθείς
    να το χέσεις ή να το φτύσεις.

  3. Κλαίω από τα γέλια ρε γίδια.

  4. Κάτι τέτοιους τους έδινα στον Μέργκελε που έψαχνε την καταγωγή του ανθρώπινου γένους.

  5. Κυτταξτε, έτσι που τον βλέπω στη φωτογραφία αυτή ο νους μου πάει σε κάτι απροσαρμοστα του Σικιαριδείου που πήγαινα όταν ήμουν μαθήτρια με τις καλόγριες και τους δίναμε ελεημοσύνη.
    Αυτός πως ξέφυγε από κει απορίας άξιο.
    Πιθανώς και οι υπόλοιποι εκτός του Κολλεγίου Αθηνών θα πρέπει να διευρύνουν προς τα εκεί τον χώρο αλίευσης των κομματικών στελεχών τους.
    Πιστεύω ότι οι Εβραίοι θα το εκτιμήσουν αναλόγως και τους ανταμείψουν αφού ανταποκρίνονται πλήρως στα κριτήρια των προδιαγραφών τους

  6. Οπότε θα πρέπει να συμφωνείτε με το σχόλιο μου ότι όλοι όσοι νομίζουν ότι όλοι αυτοί οι πωλητικοι έχουν ιδεολογία και αριστερές δεξιές ή κεντρώες πολιτικές κατευθύνσεις είναι Ψεκες και αφελείς

  7. Οταν σηκωνουν κεφαλι τα στοκαδορικα τρολλ των Κουλιστας,που εχουν στην πλατη τους Ψαριανο,Θεοδωρικακο,τα πουστροσκυλα του ΛΑΟΣ και τα λαμογια του Σημιτη.

  8. Για γράφετε δυτική Αττική τη φουρνιά κατεβενεις είναι ένα δύσκολο κομμάτι κλπ μη ελεγχόμενο διότι έχει κρατήσει κόσμο κλπ μήπως έχουν μορφωθείτε τσιγγάνος διότι έχει και ένα πολλή μεγάλο πληθυσμό

  9. Ω ρε ξεφτιλα! Πιστευει ο ευκαιριακιας προφανως οτι θα παρει τη θεση της Τσαπανιδου αλλα φοραει μεγαλο….νουμερο και θα…ξοδευτει το κομμα! Μου φαινεται… γερνει και λιγακι! Βουδα της Ραφηνας δουλεια σου εσυ, ενισχυμενους πιτογυρους!

  10. Τσιμπουκάκι, πισωκολητό, μπρος πίσω πλάγια.

  11. Αφου πεινανε εχουν εξοδα τα κοπροσκυλα θελουν να φανε, εγω λεω θα φανε καλα φολα τους χρειαζετε αφτοι οι πολιτικοι πουλανε και την μανα τους οι αλητες.

  12. Όλοι για την Μάσα και το Μαμονά!!!
    Αδρασκελάνε από κόμμα σε Κόμμα και από Κοματίδιο σε Κοματίδιο!!! Εθνοσωτήρες και Οδοστρωτήρας!!

Comments are closed.