Πάτρα: Αμάξι τράκαρε με νταλίκα – Στο νοσοκομείο τρεις 19χρονοι

Κοινοποίηση:
1111

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα στις 5 το πρωί της Κυριακής, στην Λεωφόρο Δημοκρατίας, στην Οβρυά, αυτοκίνητο προσέκρουσε με σφοδρότητα σε νταλίκα.

Στο τροχαίο τραυματίστηκαν και οι τρεις επιβάτες του οχήματος εκ των οποίων οι δύο είναι σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, tempo24.news.

Και οι τρεις επιβάτες, που είναι μόλις 19 ετών, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Κυριακάτικα, πρωί πρωί και νταλίκα στο δρόμο και πιτσιρικάδες που τρέχαν με το γκάζι στο πάτωμα. Όλα τα στραβά εδώ στη Μπανανία, όπου ο καθένας κάνει ότι γουστάρει, όπου δεν υπάρχει κανένας έλεγχος από τους αρμόδιους.

  2. Από πότε κυκλοφορούν νταλίκες τίς Κυριακές ; Στίς 5 τό πρωι στήν ζούλα ;

  3. Εγώ βλέπω νέα άτομα να σκοτώνονται συνέχεια και διαβάζω ότι θα κόψουν την οδήγηση στους άνω τον 70.!!!! Μα όλα αυτά τα παιδάκια για να μάθουν να οδηγούν θα φτάσουν στα 70, ξέρω 70ρηδες που εμπιστεύομαι να μπω στο αμάξι τους και 40ρηδες που δεν θα έστελνα ούτε γράμμα

  4. Μάλλον τέρμα τα γκάζια…..
    Στην Ελβετία ένας 16χρονος έτρεχε στην εθνική με 190, την άλλη μέρα η αστυνομία τον συνέλαβε και πήγε αμέσως φυλακή για 3 χρόνια! Εδώ η αστυνομία είναι μόνο για να σε δέρνει όταν διαμαρτύρεσαι.

  5. Τους μπαμπαδες και τις μαμαδες να πιασετε που κοκορευονται με τους κανακαρηδες, οταν τους δινουν τα αυτοκινητα, οπου μετα απο ποτοκατανυξη 5 η ωρα το πρωι τρεχουν και οποιον παρει ο χαρος…..Τα παιδια δε φταινε σε τιποτα.Αυτοι που τα χαιρονται χρειαζεται να αναλογιστουν τι κακο τους εχουν κανει

  6. Ο δρομος φταιει ! Πολυ τρομπα πεφτει σ αυτη τη νεολαια των μαμακηδων!

  7. 5 το πρωί τι έκαναν τα μούλικα; Να τους γίνει και αλκοτέστ και αν βγουν πάνω από το όριο δρόμο από το ΕΣΥ και είσοδο σε ιδιωτική κλινική με τα έξοδα να τα πληρώνουν οι μπαμπάδες τους.

Comments are closed.