Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις που ανατριχιάζουν για το θάνατο των τριών παιδιών

Κοινοποίηση:
ΠΑΤΡΑ

Στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο μίλησαν οι κ.κ. Γιάννης Γλύκας, πρόεδρος της Ένωσης Ποινικολόγων, και Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών από την Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης, μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη, λίγη ώρα αφότου βρέθηκε ενώπιον της ανακρίτριας για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής. Ο ίδιος με ψυχραιμία αναφέρθηκε στην εν διαστάσει -πλέον- σύζυγό του, αλλά και στις κατηγορίες εις βάρος της για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης τους.

«Φαίνεται πως θα έχουμε και ποινικές εξελίξεις»
«Μέσα στην εβδομάδα είχαμε την κατάθεση στην ανακρίτρια του συζύγου, αλλά και του διευθυντή της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων, ο οποίος ήταν συντετριμμένος για την απώλεια της Τζωρτζίνας. Νομίζω ότι ήταν πολύ σημαντικές καταθέσεις και οι δύο. Νομίζω ότι οι επόμενες εβδομάδες θα είναι πολύ σημαντικές. Φαίνεται ότι υπάρχουν ευρήματα και για το θάνατο της Ίριδας. Νομίζω ότι πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις, και, δυστυχώς, φαίνεται πως θα έχουμε και ποινικές εξελίξεις. Το σίγουρο είναι ότι θα έχουμε μια μακρά διαδικασία. Η ανάκριση προχωράει», σημείωσε ο κ. Γλύκας.

«Η διαδρομή της κεταμίνης μάλλον θα οδηγήσει σε πιθανές συνέργειες»
«Δεν περιμέναμε τον κ. Δασκαλάκη για να μας πει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι χειριστική, το είχαμε καταλάβει από την πρώτη στιγμή. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αποφυλακιστεί, αν κάνει αίτημα απλά θα έχει μια αρνητική απόφαση στο φάκελό της. Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται για να δούμε τι έχει γίνει με τα άλλα δύο παιδιά. Διερευνάται και η υπόθεση της σπιτονοικοκυράς. Ό,τι έχει ακουστεί ερευνάται για να δούμε τι έχει γίνει. Οι έρευνες είναι μυστικές, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δε θα τραβήξουν πολύ», είπε από την πλευρά του ο κ. Μπαλάσκας.

Για την κεταμίνη, πώς βρέθηκε, αλλά και πώς χορηγήθηκε στη Τζωρτζίνα, ο ίδιος είπε ότι «Είναι ένα κλειστό θέμα η πορεία της κεταμίνης. Αυτά που έχουμε δηλώσει μέχρι στιγμής στο φάκελο έχουν όλα τα στοιχεία που ενοχοποιούν τη Ρούλα Πισπιρίγκου», ενώ πρόσθεσε ότι «Από το τάμπλετ έχουμε να πάρουμε συμπληρωματικά στοιχεία».

«Η διαδρομή της κεταμίνης μάλλον θα οδηγήσει σε πιθανές συνέργειες», τόνισε κλείνοντας από τη μεριά του κ. Γλύκας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: