Πάτρα: Συγκλονιστικό βίντεο κάτω από τη γέφυρα λίγο πριν καταρρεύσει

Κοινοποίηση:
gefi_vid

Σοκάρει το βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας και δείχνει τι ακριβώς συνέβαινε κάτω από τη γέφυρα στην Πάτρα λίγο πριν καταρρεύσει σκοτώνοντας ένα άτομο και τραυματίζοντας άλλα 8 που ήταν εκεί.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο ενώ ήταν σε εξέλιξη οι εργασίες κατεδάφισης με βαριά μηχανήματα μια ομάδα Ρομά ήταν κάτω από τη γέφυρα και σε απόσταση αναπνοής από τα μεγάλα κομμάτια τσιμέντου που πέφτουν.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ατσα ευκρίνεια που έχει το κινητό του γυφτου.
    Εγώ δουλεύω 30 χρόνια και μετά της 15 κάθε μήνα ψάχνω δανεικά, τέτοιο κινητό εγώ δεν έχω.

  2. Για κλοπή πήγαν!! Μαζεύει σίδερα στο τέλος του βίντεο! Καί κάνουν και την πλάκα τους! Πόσο ηλίθιους μας πέρασαν και καλά κάνουν εφόσον βρήκαν το ελλαντιστάν που οι κάτοικοι της κατάντισαν βόδια κοιμησμένα!!
    Η μπουλντόζα μήπως ήταν δική τους;;; Είναι επαγγελματίες τώρα! Στην φυλακή να μπουν οι έμπορες που αγοράζουν τα κλεμμένα των γύφτων και άλλων λάθρο!!!

  3. Λογικό και αναμενόμενο αφού βαράει το σφυρί να πέσει η γέφυρα.Δεν τους έκοβε ότι κάποια στιγμή θα πέσει και θα τους πλακώσει;

  4. Επιβεβαιώνεται η λεηλασία του δημοσίου πλούτου, από τους χορηγούς των κομμάτων, μέσω παράνομης διάθεσης μετάλλου, σε ψηφοφόρους των κομμάτων.
    Ένα ψαροτούφεκο κατάσχεται και για να εκποιηθεί, γίνεται διαγωνισμός. Εκατό τόνοι χάλυβα, κοστίζουν 40.000 ευρώ, τουλάχιστον.
    Κανείς δεν χαίρεται με νεκρούς και σακατεμένους, ας μπουν όμως όρια στην ασύδοτη ανακύκλωση, την φοροδιαφυγή και τον παράνομο πλουτισμό.

  5. Οπότε μουφα οτι ηταν εργαζόμενοι απο κατω μονο οι γιουφτοι ηταν και καλα να παθουν οι μ@λακίες πληρωνονται.

  6. Να οι ψηφοφόροι του μιζοτάκι.

  7. Φυσική επιλογή, το είχε πει και ο Δαρβίνος. Τέσσερα άτομα λέει κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για την κατάρρευση της γέφυρας. Στο μεταξύ, αυτό ακριβώς θέλανε, να την γκρεμίσουνε. Ελλάδα, όπου η γκαβή με την παλάτζα αντί να κυνηγήσει τους πλιατσικολόγους κυνηγάει τους επαγγελματίες.

Comments are closed.