Πάτρα: 16χρονος (ναι 16χρονος) συνελήφθη για ληστεία με πυροβολισμούς!

Κοινοποίηση:
peripoliko

Σε βάρος του ανήλικου είχε εκδοθεί ένταλμα βίαιης προσαγωγής του για ληστεία, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, το οποίο εκκρεμούσε

Ακόμη και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που σταμάτησαν για έναν τυπικό έλεγχο ένα 16χρονο Ελληνόπουλο στην Πάτρα, έμειναν άναυδοι όταν διαπίστωσαν ότι ήταν καταζητούμενος και μάλιστα για ιδιαίτερα βαριά ποινικά αδικήματα!

Σε βάρος του ανήλικου είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Πατρών ένταλμα βίαιης προσαγωγής του για ληστεία, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, το οποίο εκκρεμούσε! Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, που διέταξε την κράτησή του και την προσαγωγή του στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Άλλες δύο συλλήψεις φοιγόποινων σε Πάτρα και Καρδίτσα

Ένταλμα σύλληψης για απάτη, πλαστογραφία και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Πατρών εκκρεμούσε και σε βάρος ενός 28χρονου Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη στην Πάτρα από αστυνομικούς της Ασφαλείας και κρατείται με εντολή του εισαγγελέα.

Στην Καρδίτσα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 38χρονος Έλληνας, καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και ψευδή αναφορά με συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και έξι μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: