Πέθανε ο αγαπημένος «Τσάντλερ» της σειράς «Τα Φιλαράκια» στα 54 του χρόνια

Κοινοποίηση:
Matthew Perry Portrait Session

Ο αμερικανοκαναδός ηθοποιός και παραγωγός Μάθιου Πέρι, διάσημος αφού ενσάρκωσε τον Τσάντλερ Μπινγκ στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Τα φιλαράκια» («Friends»), βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του σε ηλικία 54 ετών, ανέφεραν αμερικανικά ΜΜΕ χθες Σάββατο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ψηφιακή έκδοση της εφημερίδας Los Angeles Times, η αστυνομία τον βρήκε πεθαμένο μέσα στο τζακούζι του σπιτιού του στο Λος Άντζελες.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ελλην γνησιος ετσι ακριβώς πολυ σωστα τα λες….και απο ατυχημα να φυγει κάποιος συνάνθρωπός μας στο μπολι θα το ριξουν….υπαρχει χωρος στις ψυχιατρικες κλινικες ….

  2. οποιος ψοφαει πια οι τρελοχουνταιοι λενε οτι ηταν απο το μπολι χαχαχααχχαχ, δε τους βγηκε το αφηγημα για εκατομμυρια νεκρους

    1. Οι άνθρωποι πεθαίνουν …δεν ψοφάνε …νούμερο ε νούμερο. τρελοχουνταίους βλέπεις , γελάς με σχόλια περι θανάτων …άντε για το Δαφνί είσαι …γνήσιε τρόλακα …

  3. Ο άνθρωπος ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά εδώ και χρόνια. Ο καθένας είναι άξιος των επιλογών του,τα ναρκωτικά σκοτώνουν, δεν είναι παιχνίδι.

  4. Ήταν φανατικός οπαδών των εμβολίων, another one bites the dust.

  5. Μπολι φολι . Ενας ξαδερφος μου 27 χρονων γιατρος πεθανε πριν ενα μηνα . και δεν είχε βγει σε αναστολη δηλαδή εμβολιασμενος .

  6. Ηταν πεθαμενος απο τοτε που ηταν εικοσι χρονων, απλως δεν το ηξερε… μερικοι ανθρωποι ειναι αχάριστοι ακομα και στην ζωη οταν τους “γελαει”…

Comments are closed.