Πέθανε πασίγνωστος αγαπημένος τραγουδιστής στα 49 του

Κοινοποίηση:
Καταγραφή
Πέθανε ο τραγουδιστής των Crazy Town, Σίφτι Σέλσοκ στα 49 του

Ο τραγουδιστής που τη δεκαετία του ’90 ξεσήκωσε όλο τον πλανήτη με επιτυχία “Butterfly” πάλευε για χρόνια με τα σκοτάδια του.

Και ποιος δεν έχει τραγουδήσει και ακούσει τους θρυλικούς στοίχους “Come my lady Come come my lady, You’re my butterfly, sugar baby”

Δείτε το βίντεο κλιπ από το διάσημο τραγούδι:

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Shifty Shellshock ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του τη Δευτέρα 24/6 ενώ μέχρι στιγμής η αιτία θανάτου δεν έχει δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα.

2287bfdb e148 4078 9e95 b117040c7b2a

 

 Ο Seth Brooks Binzer που έγινε ευρύτερα γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα Shifty Shellshock, ήταν Αμερικανός μουσικός. Απέκτησε τεράστια φήμη ως συνιδρυτής και frontman του ραπ-ροκ συγκροτήματος Crazy Town. Συγκρότημα που εκτόξευσε τη φήμη του με επιτυχία Butterfly.

Γεννημένος στις 23 Αυγούστου 1974 ο Binzer πάλευε με τον εθισμό στα ναρκωτικά καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του.

 

seth binzer attends immersive frida 727290853

Κατά τη διάρκεια των ετών ο μουσικός και frontman των Crazy Town είχε και σόλο μουσική καριέρα.

Μάλιστα, εμφανίστηκε και στις τηλεοπτικές σειρές ριάλιτι, Celebrity Rehab 1 και 2 και στο Sober House 1 και 2.

Κατά τη διάρκεια της πορείας του ο Binzer μετρούσε και κάποιες συμμετοχές στον κινηματογράφο αφού είχε ένα μικρό ρόλο στην ταινία Clifford του 1994 ενώ έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία μικρού μήκους Willowbee του 2004.

Το 2005, έλαβε μέρος στην ταινία Shark Hunters: Ultimate Tournament Series και έπαιξε επίσης στην ταινία Dead 7 του 2016.

shifty shellshock closeup scaled

Το κεφάλαιο Crazy Town

Ο Binzer γνώρισε το άλλο μέλος των Crazy Town, Bret Mazur, το 1992 οπότε και άρχισαν να συνεργάζονται με το όνομα The Brimstone Sluggers. Μέχρι τις αρχές του 1999, σχημάτισαν το συγκρότημα Crazy Town.

 

Το 2000, οι Crazy Town υπέγραψαν συμβόλαιο για περιοδεία με το Ozzfest- ωστόσο, αναγκάστηκαν να αποσυρθούν μετά από μόλις δύο εβδομάδες, όταν ο Binzer συνελήφθη αφού πέταξε μια καρέκλα από ένα παράθυρο ενώ ήταν μεθυσμένος.

Το single του συγκροτήματος, Butterfly, ήταν μια παγκόσμια επιτυχία. Σκαρφάλωσε στην κορυφή του Billboard Hot 100 και σε πολλές άλλες χώρες, όπως η Αυστρία, η Δανία και η Νορβηγία. Η επιτυχία του single ώθησε τις πωλήσεις του ντεμπούτο άλμπουμ τους, The Gift of Game, να ξεπεράσουν το 1,5 εκατομμύριο.

Το επόμενο άλμπουμ τους το 2002, Darkhorse, ήταν μια εμπορική αποτυχία σε σύγκριση με αυτό, και το συγκρότημα διαλύθηκε λίγο μετά την κυκλοφορία του.

 

Οι Crazy Town ανακοίνωσαν ότι επανασχηματίστηκαν το 2007, και πραγματοποίησαν ζωντανή εμφάνιση για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια τον Αύγουστο του 2009. Το 2015 κυκλοφόρησαν το τρίτο τους άλμπουμ, The Brimstone Sluggers.

H προσωπική ζωή και τα προβλήματα με την υγεία και τον νόμο

Σε συνέντευξή του στο Rolling Stone το 2001, ο Binzer παραδέχτηκε ότι πέρασε τρεις μήνες στο Ίδρυμα Ανδρών της Καλιφόρνια μετά από απόπειρα διάρρηξης και για το γεγονός ότι πουλούσε και χρησιμοποιούσε ναρκωτικά για μια περίοδο αρκετών ετών, καθώς και ότι πάλευε με τον εθισμό στα ναρκωτικά.

Το 2002 παντρεύτηκε τη Melissa Clark και μαζί απέκτησαν έναν γιο που ονομάζεται Halo. Το 2011, η Clark κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, επικαλούμενη ασυμβίβαστες διαφορές. Το 2008 απέκτησε τον δεύτερο γιο του, Gage, με μια γυναίκα με το όνομα Tracy.

 

v6uhh7qsr02vq7ru

Tο 2010 ξεκίνησε μια σχέση με την Jasmine Lennard και στις 27 Μαρτίου 2011, η αστυνομία κινητοποιήθηκε για ενδοοικογενειακή βία μεταξύ του ζευγαριού. Τελικά το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του το 2012 και μαζί απέκτησαν τον γιο τους, Phoenix. Έπειτα από καταγγελίες για χρήση ναρκωτικών και ξυλοδαρμό το ζευγάρι χώρισε λίγους μήνες αργότερα με τη Lennard να ζητά την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού.

Ήταν εκείνο το διάστημα όταν ο Binzer εισήχθη στο νοσοκομείο αφού έχασε τις αισθήσεις του και ξύπνησε μετά από ημέρες από κώμα. Το 2022, ο Binzer έβγαινε με την παιδική του φίλη και ηθοποιό Punky Brewster Soleil Moon Frye όταν συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στο Λος Άντζελες.

 

Στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram διατηρούσε λογαριασμό και μάλιστα έκανε πολύ συχνά αναρτήσεις αφού τα posts του είχαν ξεπεράσει τις 24 χιλιάδες στον αριθμό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response