«Πέρασε» και από το Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση (0-2)

Κοινοποίηση:
Νέλσον Ολιβέιρα

Με τον ιδανικότερο τρόπο επέστρεψε ο ΠΑΟΚ στις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Super League. Με πολύ μεστή και πειστική εμφάνιση ο «Δικέφαλος του Βορρά υπέταξε με 2-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο πανηγυρίζοντας την πέμπτη σερί νίκη του πρωτάθλημα. Γεγονός το οποίο επέτρεψε στο συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου να σκαρφαλώσεις την τρίτη θέση με 28 πόντους ξεπερνώντας τον Ολυμπιακό που έμεινε στους 26 και δείχνει ότι… έχει δικαίωμα να σκέφτεται ακόμα ψηλότερα.
Οι Ολιβέιρα και Αουγκούστο «καθάρισαν» την υπόθεση τρίποντο και έδωσαν συνέχεια για την πέμπτη σερί νίκη του ΠΑΟΚ και το 12-0 συγκομιδή! Ένα παιχνίδι, το οποίο ωστόσο «στράβωσε» από νωρίς για τους φιλοξενούμενους καθώς στερήθηκαν πριν την συμπλήρωση του 20λεπτου τον Ομάρ Ελ Καντουρί που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού, αναγκάζοντας τον Ραζβάν Λουτσέσκου να επιστρατεύσει τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς στις πτέρυγες προκειμένου να τοποθετήσει τον Κωνσταντέλια πίσω από τον προωθημένο Ολιβέιρα. Ο ΠΑΟΚ ήταν αισθητά ανώτερος στο πρώτο μέρος και είδε την υπεροχή του να καρποφορεί στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Από εκτέλεση φάουλ του Νάρει ο Ολιβέιρα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ανέστη για το 0-1.
Ο Πανιτωλικός ζωήρεψε στην επανάληψη και στο 57’ έχασε την κλασικότερη ευκαιρία να ισοφαρίσει το σκορ όταν ο Μάρτενσον έκανε το πλασέ στην κίνηση, με τον Κοτάρσκι να αποκρούει ενστικτωδώς στη δεξιά του γωνία. Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Αουγκούστο στο 86΄έπετια από υποδειγματική αντεπίθεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: