Πέταξαν μολότοφ έξω από το σπίτι της Προέδρου του Αρείου Πάγου

Κοινοποίηση:
moloto05dd

Βόμβα μολότοφ έξω από την οικία της προέδρου του Αρείου Πάγου Ιωάννας Κλάπα στην περιοχή του Παπάγου πέταξαν άγνωστοι λίγη ώρα μετά τις 1:00 π.μ. της Πέμπτης. Η μολότοφ έσκασε κοντά στον αστυνομικό που βρισκόταν στο φυλάκιο της οικίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι και στο πρόσωπο.

Ο σκοπός υπηρεσίας από τη φυλασσόμενη οικία της κ. Ιωάννας Κλάπα- Χριστοδουλέα μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401ΓΣΝ.

Από την μολότοφ ξέσπασε πυρκαγιά και σε περιπολικό που βρισκόταν στο σημείο, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές στο όχημα.

Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Δεν έγιναν προσαγωγές.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Οσμή τρομοκρατίας. Θύμα η αδέκαστη δικαιοσύνη. Κανείς δε θα τρομοκρατήσει την κοινωνία μας, είμαστε όλοι ενωμένοι. Κλπ κλπ. Μια προβοκάτσια των κρατικών υπηρεσιών που δρουν ως γνήσιοι παρακρατικοί, με στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και τη συσπείρωση γύρω από το λοατκι τόξο της ψευτοδημοκρατίας. Άλλωστε εάν υπήρχε τρομοκρατία στην Ελλάδα, είχαν άπειρες αφορμές να δράσουν (αλίμονο δεν το επικροτώ) όπως το δημοψήφισμα και την αλλαγή του αποτελέσματος από την κυβέρνηση Τσίπρα, τα μνημόνια που ξεπούλησαν εθνική περιουσία, τις δύο και άνευ δυνατότητας αντίρρησης από το λαό ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών, τις υποκλοπές από την ΕΥΠ και την κυβέρνηση κλπ κλπ. Συνεπώς υπήρξαν άπειρες περιπτώσεις κρατικής βίας νοθείας και αντισυνταγματικής δράσης που εάν υπήρχε τρομοκρατία στη χώρα, θα είχε χτυπήσει. Αλλά δεν υπάρχει και είναι απλώς το γραφείο δίπλα στο νόμιμο με ταμπέλα που λέει ΕΥΠ, εκείνο που δεν έχει απέξω τίποτα. Καλό το παραμύθι κουλα μου αλλά δεν έχει δράκο.

  2. λυστε μου μια απορια οποιος γνωριζει…
    η ΚΥΡΙΑ ΚΛΑΠΑ στο ονομα μηπως λεγεται ΑΡΧΙΔΩ ?????
    καπου διαβασα για την ΚΛΑΠΑΡΧΙΔΩ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ Α,Π.

  3. Με μεσοβέζικες ενέργειες δεν γίνεται δουλειά ….
    Όσο για τον πραιτωριανο ουδεμία συμπάθεια διότι όταν ανοίγουν κεφάλια γερόντων , παιδιών και γυναικών και όταν σπάζουν τα Κόκκαλα όσων διαμαρτύρονται για την προδοσία της Μακεδονίας μας από τους 300 αληταράδες αντιπροσώπους των διπόδων γραικύλων , δεν νοιωθουν και αυτά τα καθίκια οι πραιτωριανοι του καθεστώτος , ουδεμία συμπάθεια .
    Καθεις εφ´ω ετάχθη .

  4. Φανταζόμαστε τι θα γινόταν αν πέραγαν χειροβομβίδες, η τίποτα πιο εκρηκτικό

  5. Να επέμβει άμεσα η κυρία Βαζελίνη του άγριου του πάγκου και να διατάξει προκαθαρτική εξέταση, ετοιμάσετε τις χέστρες.

  6. Κούλη αν δεν σε γαμήσουν οι γύφτοι μέσα στο Μαξίμου, να μην ξαναβάψω το μαλλί.

  7. Ιωάννα Κλάπα και Γεωργία Αδειλίνη ειναι το justice στο ελλαντα. Θα σε βαλουν φυλακη μαν μου γιατι εκσπερματισες νωριτερα και λιγοτερο απ’το κανονικο.

  8. Η διαπλεκόμενη Κλαπα ειναι αυτή που έβαλε τους εθνικιστες στα κελιά του σάπιου συστήματος!!!
    ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!!
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΠΑ ΗΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.
    ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Π.Α.Ο.Κ 1926 ΕΛΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

  9. Αυτή που έβαλε φυλακή τον Γιάννη Λαγό και τους Έλληνες εθνικιστές δεν έβγαλε τσιμουδια για τις μολότοφ που έκαψαν τον αστυνομικό που την φυλάει. Τελικά υπάρχει θεϊκή παρέμβαση

  10. Είμαι πολύ στεναχωρημένος!..
    Τι καλή κυρία!! Φαίνεται κάτι θα ξέρουν αυτά τα παλιόπαιδα πού ηθελαν να την κάψουν ζωντανή!!!😁 😜

Leave a Response