Πέτρος Φιλιππίδης – Η πρώτη ανάρτησή του που έβαλε “φωτιά” στο Instagram

Κοινοποίηση:
filipidis

Στις 11 Νοεμβρίου 2024, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας θα φιλοξενήσει μια από τις πιο αναμενόμενες και ταυτόχρονα σοκαριστικές δίκες της ελληνικής κοινωνίας. Ο Πέτρος Φιλιππίδης, ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους ηθοποιούς της χώρας, θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για δύο απόπειρες βιασμού. Η υπόθεση αυτή έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και έχει φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια και την αξιοπρέπεια των γυναικών στον καλλιτεχνικό χώρο.

 

Η ανακοίνωση της αναβολής της δίκης ήρθε με έναν τρόπο που άφησε πολλούς να αναρωτιούνται για την πορεία της υπόθεσης. Την ημέρα αυτή, ο Φιλιππίδης έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά από μήνες σιωπής. Με μια ψυχρή και αποστασιοποιημένη διάθεση, δήλωσε: «Ήρθα να σας πω μια καλημέρα. Θα τα πούμε όλα όταν τελειώσει η υπόθεση». Αυτή η φράση, αν και φαινομενικά αθώα, κρύβει πίσω της ένα βάρος που μπορεί να συνταράξει τη δημόσια γνώμη.

Δύο μήνες μετά από εκείνη την ημέρα, ο Πέτρος Φιλιππίδης επανεμφανίστηκε στα social media, κάνοντας μετά από καιρό, την πρώτη του ανάρτηση.

Ειδικότερα, την Τρίτη (6/8), ο γνωστός ηθοποιός ανήρτησε ένα story μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο φαίνεται ο ίδιος σε μια θεατρική παράσταση.

Το link που έβαλε στο στόρι του, οδηγούσε σε ένα βίντεο στο Youtube όπου υπάρχει απόσπασμα από την ίδια παράσταση.

filippidis-petros.jpg

Η ανάρτηση αυτή θα μπορούσε να αφήσει να υπονοηθεί ότι με αυτό τον τρόπο ο Πέτρος Φιλιππίδης ανακοινώνει έμμεσα την επιστροφή του στο θέατρο, χωρίς να είναι κάτι σίγουρο ακόμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Μου ήταν πάντα ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ ο αλήτης. Από ένστικτο…

  2. και που να αρχίσουμε να συζητούμε για ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια και την αξιοπρέπεια των ανδρών στον καλλιτεχνικό χώρο, όταν οι επιθέσεις και οι εκβιασμοί γίνονται κυρίως από ομοφυλόφυλους….
    Αυτά όμως δεν ακούγονται ποτέ διότι η νεα τάξη τους έχει θέσει ως πρότυπα…

  3. και που να αρχίσουμε να συζητούμε για ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια και την αξιοπρέπεια των ανδρών στον καλλιτεχνικό χώρο, όταν οι επιθέσεις και οι εκβιασμοί γίνονται κυρίως από ομοφυλόφυλους….

  4. Βασικά δεν φταίει αυτός, φταίνε αυτοί που δίνουν αξία σε τέτοια πράματα…. δεν διορθώνεται με τίποτα το πράγμα…

Comments are closed.