Πέφτουν σοβάδες στο Λιστόν της Κέρκυρας – Σε άθλια κατάσταση τα κτήρια

Κοινοποίηση:
45071901_2134437396607374_5518339844947836928_n

Ένα άσχημο περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης στο Λιστόν, δείγμα της κακής κατάστασης που βρίσκεται το πιο γνωστό μέρος του νησιού.

Καθώς, ένα κομμάτι σοβά, αρκετά μεγάλου μεγέθους, ξεκόλλησε και έπεσε από ψηλά στο δρόμο. Ευτυχώς, τη στιγμή εκείνη, στο σημείο δεν βρισκόταν κάποιος περαστικός κι έτσι αποφεύχθηκε ένας ενδεχόμενος τραυματισμός. Στο σημείο κλήθηκε κι έσπευσε η Πυροσβεστική.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά, το τελευταίο διάστημα που “βγάζει” πρόβλημα το Λιστόν. Μην ξεχνάμε, ότι πρόσφατα είχε πέσει ένα από τα παραδοσιακά φανάρια λόγω φθοράς.

Και χθες (Τρίτη) το βράδυ, λόγω της νεροποντής, προφανώς εξαιτίας των κακής λειτουργίας των φρεατίων, έβγαλαν τις σχάρες (για να φεύγει πιο εύκολα το νερό), τοποθετώντας εκεί… καρέκλες για να μην υπάρξουν ατυχήματα.

Πηγή: corfupress.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ολα ετοιμα να πεσουν ειναι στο νησι των ιταλολάτρων, και χρηματόδουλων
    πηραν τις χορηγιες απο την ευρωπη προ 15ετίας να φτιαξουν την παλια πολη, αγορασαν αμαξια, και βαλαν τους φοιτητες μεσα να πληρωνουν 350 ευρω ενοικια, σε ετοιμόρροπες πολυκατοικες μουχλιασμενες, και οι κερκυραιοι μενουν παραέξω.

    Ψαξτε το θεμα σας λεω ενημερωστε τον στεφανο ως καταγγελια, ειναι σοβαρό το θεμα, σας το εχω ξαναπει ψαξτε το, το σημαδια ειναι παρα πολλα δεν ειναι μονο αυτα
    αν γινει κανας σεισμος Ω ΜΗ ΓΕΝΙΤΩ, δυνατος εκειπερα θα εχουμε τ-ρ-α-γ-ι-κ-ό-τ-α-τ-ε-ς εικονες

Comments are closed.