Πέφτουν τα νούμερα, ανεβαίνει η χλιδή… Νέα επίδειξη πλούτου από την «αυτοκράτειρα Τατιάνα». Δες πως παίρνει το πρωινό της στη βίλα της Κηφισιάς!

Κοινοποίηση:
1

Καθημερινά, μέσα από τα σόσιαλ μίντια, μοιράζεται στιγμιότυπα της χλιδάτης ζωής της προκαλώντας τη μέση Ελληνίδα που υποφέρει.


Παρόλα αυτά, η Τατιάνα Στεφανίδου δεν πτοείται και, εκτός από τα προϊόντα που διαφημίζει μέσω instagram, συνεχίζει να επιδεικνύει τον πλούτο της. Έτσι έκανε και σήμερα.

Δες που και πως παίρνει το…ταπεινό πρωινό της η «αυτοκράτειρα Τάτι», όπως η ίδια μας ενημέρωσε μέσω των φωτογραφιών που ακολουθούν:

Δείτε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ότι και να κάνει ένα μέτρο επι δυο θα πάρει και αυτή όταν έρθει η ώρα της… ότι πήρε και ο Ωνασης, Νιαρχος, Λατσης, Ντάγκλας κτλ
    Οπότε ζαμαν φου να τα έχει και να τα χαίρεται εμείς περνάμε καλύτερα με μπατιρόσπορα και ρούχα από τη λαϊκή !!!

  2. Ρε δε πα να εχουν μπει και 10εκατομυρια λαθρομεταναστες και να χασουμε και τα μισα νησια και οι
    Ελληνες να πεινανε,τα κοροιδα να ναι καλα που την παρακολουθουν ακομα…αληθεια τον Νικολακη δεν
    τον βλεπω τωρα τελευταια…τι εγινε…κουραστηκε το παληκαρι μας και πηρε συνταξη??

  3. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΠΑΤΩΘΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΤΟΞ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ. ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.
    ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΣΟ ΠΕΙΝΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  4. Οπως είπε κάποιος χρήστης αλλου, δεν είναι δόντι αυτό που κρατάει
    τη νεοταξιτισα ανθελληνιδα στις τηλεοπτικές οθόνες, ΧΑΥΛΙΟΔΟΝΤΑΣ ειναι

  5. Έτσι..!! Πλούτισαν οι π@τσαβούρες που με τις σκουπιδοεκπομπές μ@λάκισαν το μυαλό του μέσου Ελληνα – Ελληνιδας…. Αυτό ήταν και συνεχίζει να είναι τμήμα του σχεδίου που έφτασε την κοινωνία σε αυτή την παρακμή που ζούμε… Τα τελευταία χρόνια ρίξαν και το τυράκι των σμάρτφονς και ο μεσος Έλληνας – Ελληνίδα χάζεψε ακόμα πιό πολύ μπαίνοντας ταυτοχρόνως και στην απομόνωση. Τώρα ζούν πισω απ`το γυαλί… Προσωπικά πέταξα την τηλεόραση στον κάδο πρίν 25 χρόνια και δεν πήρα ποτέ σμάρτφον…. Μοναχικός δρόμος αλλά αληθινή ζωή με τους λίγους που απέμειναν…

  6. Την έχετε δεί άβαφη; Δείτε την και τα ξαναλέμε…………………..

Comments are closed.