Πήγαν, ήπιαν, έφαγαν και… στα π@π@ρια τους – Δέκα τόνοι απορριμμάτων μαζεύτηκαν από τη Βασιλέως Ηρακλείου

Κοινοποίηση:
vasi

Δέκα τόνους απορριμμάτων συγκέντρωσαν τα συνεργεία καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης, μόνο από τη Βασιλέως Ηρακλείου, το σημείο που «πλημμύρισε» από μασκαρεμένους κατοίκους και επισκέπτες για τον εορτασμό της Τσικνοπέμπτης.

Παραδοσιακά ο συγκεκριμένος δρόμος, στο ιστορικό κέντρο της πόλης, με τα καταστήματα εστίασης αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες κόσμου. Κάτι ανάλογο συνέβη και φέτος, με τους πολίτες να εκμεταλλεύονται τις καλές καιρικές συνθήκες. Με τη λήξη της γιορτής, όμως, οι παρέες άφησαν πίσω τους τα… απομεινάρια του μεγάλου τσικνίσματος, που αποτιμώνται σε περίπου 100 κάδους των 1.100 λίτρων, ξέχειλοι από σκουπίδια.

Η υπηρεσία καθαριότητας κατά τις βραδινές ώρες επενέβη και καθάρισε όχι μόνο τη Βασιλέως Ηρακλείου, αλλά και άλλους κεντρικούς δρόμους όπως η Ερμού, η Καρόλου Ντηλ, η Μητροπόλεως όπου οι ψησταριές λίγες ώρες νωρίτερα είχαν πάρει «φωτιά».

«Ήμασταν προετοιμασμένοι και ενισχύθηκαν οι εποπτείες καθαριότητας για τις περιοχές στις οποίες υπήρξε μεγάλη συγκέντρωση κοινού. Συντονίστηκαν οι υπηρεσίες σαρώματος και αποκομιδής κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα, χάρη στην εργατικότητα και το ζήλο των εργαζομένων, η πόλη να είναι πεντακάθαρη λίγες ώρες αργότερα», δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης, Γιώργος Δημαρέλος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Το κουτσοχωρι που λεγεται Θεσσαλονικη ,ειναι σιγουρα η πιο βρωμικη πολη των βαλκανιων,επισης σημειωτεον ειναι και η πιο πολη με την μεγαλυτερη διαφθορα , τοσο σε γιατρους,δικηγορους αλλα και σε εγολαβους οικοδομων.Ειναι η μοναδικη πολη που οι εργολαβοι κλεφτες πωλουν διαμερισματα με καθαρα και μικτα μετρα.
    Ετυχε να βρισκομαι στο κεντρο της πολης την Τσικνοπεμπτη και νομισα οτι βρισκομαι σε παρακμιακο γυφτικο πανηγυρι ,υποβαθμιση ,βρωμα ,και κλεψιμο απο τους καταστηματαρχες.
    Να χαιρεσται την πολη σας!!!!

  2. Η όμορφη πλατεία Αριστοτέλους γέμισε λαθροπιθήκια, μαφία, κλέφτες, εγκληματίες!!!
    Εμείς κοιτάμε σαν χαμένη!! Περιμένουμε κάποιους εξωγήινους να μας σώσουν!!

  3. Κουραδομυζηθρες αει στα χουρια σας μανα μ! Δεν μας φτανανε οι λαθρομαιμουδες εχουμε και τις αφεντιες σας που κατακλυσατε τα αστικα κεντρα για ενα μεροκαματο της πουτσας!

  4. Τσικνοπεμπτη pass! Το γλεντησανε για τα καλα το Κουλειο επιδομα! Η φτωχεια θελει καλοπεραση!

  5. Η Θεσσαλονίκη παίζει να είναι η πιο βρώμικη πόλη της Ελλάδας. Παντού σκουπίδια, παντού γκράφιτι και εικόνα παρακμής λες και ζεις σε γκέτο… Σε πολλά μαγαζιά που είναι ξενοίκιαστα, δυστυχώς έχουν σπάσει τις τζαμαρίες και είναι μέσα γεμάτα σκουπίδια !!!!!!!

  6. Ελληνικος πολιτισμος 2024👏👏👏👏👏 αφροκρεμα του ελλαδισταν

  7. Μαζέψτε και τα δίποδα σκουπίδια που γλεντανε σαν να μην συμβαίνει τίποτα στο Ελλαδισταν!!!!! Ουστ! Ζώα!

Comments are closed.