Πήγε στο περίπτερο και αγόρασε φούντα-χασίς! Την έβαλε στο μικροσκόπιο και αυτό που διαπίστωσε ήταν… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
per

Ένας Έλληνας youtuber, πήγε στο περίπτερο και αγόρασε από τις συσκευασίες που πωλούνται νόμιμα πλέον, ποσότητα φούντας και την έβαλε στο μικροσκόπιο.

Συγκεκριμένα στην εισαγωγική του περιγραφή αναφέρει: “Aγόρασα κάνναβη, απλή και επεξεργασμένη, από το περίπτερο με 10 ευρό την κάθε συσκευασία. Την εξέτασα στο μικροσκόπιο για σας, και την συγκρίνω με το χειρότερο ναρκωτικό του πλανήτη που η ηρωίνη μοιάζει αστείο μπροστά του αφού πωλείτε ελεύθερα στα καταστήματα σαν αποσμητικό χώρου!”

Δείτε τα όσα λέει:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Ο τύπος είναι μεγάλος κόπανος.Σε ενα άλλο βίντεο έχει βρει το φυτό λυγαριά του οποιου τα φύλλα μοιάζουν με της κάνναβης και λέει φυτευουν φουντα.Νούμεροοο

  2. Αυτος δεν ειναι που βγηκε στην αννιτα πανια που εψαχνε για πλατωνικη σχεση?που ηταν λιγο παντρεμενος τελικα?τι γελιο εριξα!!!

  3. “ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΚΑΡΩ ΣΤΤΟ ΤΕΚΕ ΤΟΝ ΤΕΚΕΤΖΗ ΠΛΑΚΩΝΩ
    ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΙΔΡΩΝΩ”
    ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΛΑΤΕ ΠΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛ@ΣΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΤΡΙΒΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΣΚΙΝΑ
    ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΣΑΝ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
    ΚΙΚΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΟΥΜΕ ΜΑΖΙ…..

  4. Να συλληφθούν τότε οι περιπτεράδες που το πουλάνε. Δεν γίνεται να πηγαίνουν τα παιδιά να αγοράζουν ναρκωτικά στα περίπτερα.

    1. Πρώτον δεν το δίνουν σε παιδιά.
      Δεύτερον δεν ειναι ναρκωτικό
      Τρίτον για πες ρε μεγάλε.Όταν στέλνεις το παιδι σου να σου πάρει τσιγάρα ή αλκοολ είναι εντάξει ε?
      Τέταρτον είσαι βλάκας

      1. Ούτε πίνω ούτε καπνίζω και το παιδί μου το έστειλα τις προάλλες να αγοράζει το βιβλίο ”ο αγών μου” για να πάρει από μόνο του τις σωστές βάσεις. Εσείς στείλτε τα να ψωνίζουν χασίσια και μετά από λίγο θα βαράνε και τη σύριγγα αλλά θα είναι αργά.

  5. Που φτάσαμε λέει ο άλλος και πουλάνε χασις στα περιπτερα.Σιγα μη πουλάνε και κοκα.Ρε μπούφοι πριν πειτε τη μαλ.. σας διαβάστε πρώτα τι είναι.Ουτε στο Αμστερνταμ που ειναι νόμιμο δε πουλάνε χασις στα περιπτερα.

  6. Καταρχήν δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθεί ο τύπος να αποδείξει με το συγκεκριμένο video? Πόσο ρόμπας μπορεί να είσαι όταν δήθεν για τον βωμό του show βάζεις κάτι σε ανάλυση μικροσκοπίου; ξέρεις να μας πεις για την κρυσταλλική δομή του στοιχείου; μήπως βλέπεις αριθμό τερπενίων μιας και αυτήν την κρυσταλλική δομή αφορά το συγκεκριμένο προϊόν φυτικής κάνναβης; Η τι περιμένεις από νοήμων άνθρωπο να σου λέει δείχνοντας την ηλικία 18 και απαγορεύεται το κάπνισμα! Ναι βρε στόκο δεν προορίζεται για άτομα κάτω των 18 να καπνιστεί τι ήθελες ειδική επεξήγηση; Όσο για κάποιους/ες δήθεν εδώ μέσα ότι αρχίσαν να πουλάνε και στα περίπτερα; Εδώ μαντάμ/μεσιέ χρόνια πουλάνε αλκοόλ με χειρότερες σωματικές βλάβες στο συκώτι μας, χρόνια καταπίνουμε lexotanil και κάθετι χαπάκι αυτοβούλως χωρίς έγκρισή γιατρού κλπ η ελεγχόμενη κάνναβη μας πείραξε; Ας αφήσουμε την υποκρισία και ο καθείς υπεύθυνος στο σπίτι του.

    1. Ακόμα και το πιο ελαφρύ lexotanil φίλε μου θέλει μονόγραμμη κόκκινη συνταγή γιατρού. Τώρα αν εσύ τα παίρνεις από τις πίατσες άλλη ιστορία…

  7. Χασίσι είπιε κι ο θεός
    και έκανε την πλάση,
    και το δωσε στον άνθρωπο,
    κι αυτός να μαστουριάσει !

  8. Πριν χρονια ο γιος μου ειπε μανα κοψε το χασισι γιατι αμα γινει καμμια στραβη κ πας φυλακη θα μας κλαινε οι ρεγγες.
    Απο κεινη τη μερα το κοψα μαχαιρι.

  9. Για τα καρντάσια μερακλήδες,
    άμα δεν κλάσεις δεν ρευτείς,
    χασίσι δεν θα φχαριστηθείς!

  10. Τωρα πηρατε χαμπαρ βλαχακια οτι την πουλαν και τα περιπτερα,αιντε,αιντεεεε.

    1. Να υποθέσω ότι εσύ που είσαι αριστοκράτης, το γνώριζες από πρίν…Καλές φούμες…

  11. ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΕΡΕ….ΟΣΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ

  12. ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΦΟΥΝΤΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ???? ΣΥΡΕ ΝΙΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ !!!! ΑΓΟΡΑΣΕ ΦΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΟΡΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΦΟΥΝΤΕΣ !!!!! ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΚΛΑΨΩ Η ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥΜΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΥΡΩΠΕΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΗ ΝΑ ΤΟ ΧΕΣΩ ΤΕΤΟΙΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ !!!!!!

  13. Καλά που φτάσαμε; Πωλούνται χασίσια στα περίπτερα;

  14. Φούντα χασίς λέει. Το χασίς είναι η κανναβη που έχει δεχτεί επεξεργασία η φούντα είναι η ακατέργαστη κανναβη. Επίσης αυτο είναι cbd δεν περιέχει thc που σε “φτιάχνει”.. Άκουσα και από το σταρ ότι το skunk είναι μίξη κανναβη με κοκαινη… Άιντε ξυπνάτε στην μισή Ευρώπη και μισή Αμερική είναι νόμιμη η κανναβη. Βλέπε Κολοράντο Χιλή Καναδά Ολλανδία Καλιφόρνια

Comments are closed.