Πήραν τα όπλα οι ψηφοφόροι στην Αριζόνα – Ζητούν να σταματήσει η καταμέτρηση των ψήφων (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
EmHBUtyU4AA3_6p

Για ένα ακόμη βράδυ στην κομητεία της Μαρικόπα στην Αριζόνα, υπάρχει ένταση έξω από το σημείο καταμέτρησης ψήφων των αμερικανικών εκλογών 2020.

Εκατοντάδες οπαδοί του Τραμπ συγκεντρώθηκαν και πάλι ζητώντας να σταματήσει η καταμέτρηση και ορισμένοι έφτασαν με τα όπλα ανά χείρας, όπως απαθανάτισε ρεπόρτερ που βρίσκεται στο σημείο.

Ο σερίφης και η τοπική αστυνομία βρίσκονται και πάλι στο σημείο όπως και χθες, καθώς πολύ κοντά βρίσκονται και οπαδοί του Μπάιντεν. Προκλήθηκε και ένταση μεταξύ τους, όταν οπαδός των Δημοκρατικών εμφανίστηκε κρατώντας μία καρικατούρα του Τραμπ ως «γουρούνι ναζί», αλλά η αστυνομία επέβαλε την τάξη πριν ξεφύγει η κατάσταση.

Το γκρουπ των οπαδών του Τραμπ «καθοδηγεί» ένας γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός στις ΗΠΑ, ο Αλεξ Τζόουνς. Όπως ανέφερε στο CNN η γραμματέας της Πολιτείας, Κέιτι Χομπς, οι οπαδοί του Τραμπ «η παρουσία τους εκεί προκαλεί την καθυστέρηση στην καταμέτρηση των ψήφων, καθώς οι υπάλληλοι δεν μπορούν να κάνουν την δουλειά τους».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Καλά βρε παιδιά, που είδατε ότι ο τρόμπας είναι ναζί και ο μπιντές κουμούνι (ή ντιγκιντάγκας);;; τόσο σας τυφλώνει ο φανατισμός;;; δεν βλέπετε ότι και οι δύο είναι ιδίων ιδεών;;; απλά ο τρόμπας κοιτάει το καλό της αμερικής και ο μπιντές της παγκοσμιοποίησης!!! Δεν είναι κακό να είσαι πατριώτης, ούτε βέβαια διεθνιστής, πάντα όμως με την καλή έννοια και μέσα σε όρια. Το να γίνει όμως νοθεία (από όπου κι αν προέρχεται αυτή) είναι κάτι κακό και καταδικαστέο από όλους. Ας πάνε στην δικαιοσύνη τα στοιχεία, να τελειώνουμε και με τον ένα και με τον άλλο (εκτός και αν οι δικαστές είναι σαν τους Έλληνες δικαστές, οπότε μην πάτε, γιατί θα νικήσει η δημοκρατία).

  2. χαχαχα πραγματι κατι τέτοιοι γελιοι τυποι ψηφιζουν τραμπαριφα και κάθε ακροδεξιο σκουπιδι ανα τον κοσμο ολο χαχαχαχα

    1. Δειξε μας τις φατσες σας αναρχικα γιδια…ολοι οι ντιγκινταγκες εισαστε….

Comments are closed.