Πήρε γάλα και το ανακάτεψε μαζί με τον κιμά – Το αποτέλεσμα ήταν εξωπραγματικό!

Κοινοποίηση:
gala_kimas__1_

Σε όλα τα φαγητά, που μαγειρεύουμε, αναζητούμε έναν τρόπο να τα κάνουμε απόλυτα γευστικά, ειδικά όταν πρόκειται για τις αγαπημένες σε όλους μας, με κορυφαίο παράδειγμα τα μπιφτέκια.

Η αλήθεια είναι, ότι πολλές φορές τα μπιφτέκια μας δε βγαίνουν ακριβώς όπως τα θέλουμε. Ένα σταθερό πρόβλημα για πολλούς είναι, ότι διαλύονται στο ψήσιμο, όταν διαλέγουν να τα βάλουν στην γκριλιέρα, ή να ψήσουν σε μπάρμπεκιου.

Το απλό κόλπο για να μη σας διαλύονται τα μπιφτέκια

Ειδικά στη δεύτερη περίπτωση, τότε πρέπει να προσέξεις να ψήσεις καλά τα μπιφτέκια. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να ζυμώσεις τον κιμά με γάλα, ρίγανη, πιπέρι και θυμάρι.

Εννοείται επίσης πως την ώρα που ψήνονται τα γυρνάς με μια σπάτουλα για να μη θρυμματιστούν. Το αποτέλεσμα γευστικά είναι μοναδικό και δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δοκιμάσεις ξανά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: