Πήρε μαγειρική σόδα και ξύδι για να καθαρίσει τον φούρνο της – Δεν πίστευε ούτε η ίδια το αποτέλεσμα

Κοινοποίηση:
soda_fournos

Η μαγειρική σόδα είναι ένα υλικό, το οποίο λατρεύουν πολλοί να χρησιμοποιούν για τις καθημερινές δουλειές τους, χρησιμεύοντας σε αρκετές περιπτώσεις, αν κι εγκυμονεί τους κινδύνους της.

Ο φούρνος και το καθάρισμά του είναι μία εξ αυτών. Λίπη, βρωμιές και υπολείμματα φαγητού τείνουν να συγκεντρώνονται σε διάφορα σημεία, δυσκολεύοντάς μας αργότερα στο καθάρισμα. Γι’ αυτό λοιπόν σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σου το viral hack του TikTok που μας δείχνει πώς να τον κάνουμε σαν καινούργιο με μόλις 3 υλικά.

Τι θα χρειαστείτε

1) Μαγειρική σόδα

2) Υγρό καθαριστικό πιάτων

3) Λευκό ξύδι

Πώς θα το κάνετε
Σε ένα μπολ ανακατέψτε μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα, μισό φλιτζάνι υγρό πιάτων και μισό φλιτζάνι λευκό ξύδι. Η σόδα αντιδρά με το όξινο ξύδι κι έτσι το διάλυμα θα φουσκώσει. Μόλις το κάνει, χρησιμοποιήστε ένα κουτάλι ή μία σπάτουλα για να ανακατέψετε και να σχηματίσετε μια πάστα.

Περάστε ολόκληρο το εσωτερικό του φούρνου σου με την πάστα. Αφήστε την να δράσει για 2 έως 3 ώρες, σκουπίστε καλά με ένα πανάκι και ετοιμαστείτε να δειίτε το φούρνο σας πιο καθαρό από ποτέ.

Δείτε αναλυτικά πώς θα το κάνετε κι εσείς στο παρακάτω βίντεο:

@marygracenmeHappy Fathers Day to the best Daddy there is #repost #daddysgirl #fyp #happyfathersday #cutekidvideos #viral #marygracenme #dadmoves

♬ Half the man – Christina Rivers

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: