ΠαΤΕΡΑΣ παρότρυνε τον 13χρονο γιο του να συνευρεθεί ερωτικά με ιερόδουλες – Του έδωσε ακόμα και ναρκωτικά!

Κοινοποίηση:
xeiropedes2

Λυπηρές και σοκαριστικές είναι οι ενέργειες ενός πατέρα στη Μεγάλη Βρετανία, ο οποίος φέρεται να έδωσε ναρκωτικά στον 13χρονο γιο του και να τον προέτρεψε να συνευρεθεί με ιερόδουλη.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός αρνήθηκε την ερωτική επαφή με τη γυναίκα, αλλά ο πατέρας συνέχισε να του ασκεί πίεση. Ο ίδιος παραδέχθηκε την ενοχή του για τις πράξεις αυτές, οι οποίες περιλάμβαναν την προτροπή του γιου του σε σεξουαλική δραστηριότητα καθώς και την προσφορά κοκαΐνης.

Το περιστατικό συνέβη στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, όπου ο πατέρας είχε κλείσει δύο δωμάτια σε ξενοδοχείο στο Bromley και είχε κανονίσει ραντεβού με δύο ιερόδουλες. Οι πράξεις του πατέρα χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα αποτρόπαιες, καθώς προσέφερε στον ανήλικο μια δόση κοκαΐνης, με τον γιο του να απαντά: «Είμαι 13 ετών, αυτό είναι γελοίο».

Η μια από τις δύο γυναίκες, ηλικίας 26 ετών φέρεται να συνευρέθηκε ερωτικά με τον 13χρονο σε διαφορετικό δωμάτιο από εκείνο που βρισκόταν ο πατέρας του. Το αγόρι φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι δεν ήθελε να το κάνει και ότι έμεινε με την αηδία, ενώ ο πατέρας πλήρωσε 180 ευρώ την κάθε ιερόδουλη.

Όταν η μητέρα του ανήλικου ενημερώθηκε για τις νοσηρές πράξεις του συζύγου της πήγε με τον γιό της στο αστυνομικό τμήμα και ο πατέρας λίγο αργότερα συνελήφθη, με τον δικαστή της υπόθεσης να του επιβάλλει 5ετή ποινή φυλάκισης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. μαλλον ηταν γκει ο γιος και ηθελε να τον κανει αντρα…”του εμεινε μμια αηδια”…ποιο αγορακι στην ηλικια του δεν θελει να κανει κατι με γυναικα

Leave a Response