Παγκόσμιος Τεντόγλου τρελαίνει την Ελλάδα! Χρυσό μετάλλειο με άλμα στα 8,52 μ. για τον Έλληνα Πρωταθλητή στη Βουδαπέστη!

Κοινοποίηση:
Μίλτος Τεντόγλου

Ένας συγκλονιστικός Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε την κορυφή του κόσμου με «χρυσό» άλμα στα 8,52μ. στον τελικό του μήκους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης.
Ο Έλληνας πρωταθλητής πέτυχε την σπουδαία επίδοση που του χάρισε το χρυσό μετάλλιο στην έκτη και τελευταία του προσπάθεια καθώς μέχρι εκείνο το σημείο βρισκόταν στη δεύτερη θέση χάρη στο πρώτο του άλμα με 8,50μ. Άκυρη ήταν η δεύτερη προσπάθειά του. Στην τρίτη του προσπάθεια ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε άλμα στα 8,39μ. Άκυρη ήταν η τέταρτη προσπάθειά του. Στην πέμπτη του προσπάθεια έκανε άλμα στα 8,30μ.για να έρθει το έκτο και τελευταίο άλμα, στο οποίο «απογειώθηκε» στα 8,52μ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑ …..ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΕΖΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ τους εστηλε να αγωνιστουν και αυτοι πενια δεν εριξαν….δυστυχως η καμερα τα εδειξε ΟΛΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ……ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.

  2. μέσα στο χάος,την δουλικότητα, την προδοσία και την καταστροφή ο Μίλτος τα τελευταία χρόνια μας δίνει μόνο χαρά. Εύγε!

  3. To συνηθίζει ο Μίλτος να χτυπά ανελέητα τους αντιπάλους του στο τέλος…Εύγε Μίλταρε, να είσαι γερός και δυνατός για περισσότερες επιτυχίες…

  4. Μπράβο αγόρι μου φωτεινό μέσα στο απέραντο σκοτάδι που μας περιβάλλει τις τελευταίες ημέρες έφερεςτο δικο σου φως με τον δικο σου τροπο να μας φωτίσεις!!!Η Παναγία να σε προστατεύει μας έκανες πάλι υπερήφανους!

Comments are closed.