Παναιτωλικός: Νίκησε 3-0 την Κηφισιά και ελπίζει σε καλύτερες μέρες…

Κοινοποίηση:
νγφν

Ο Παναιτωλικός έδειξε σημάδια ανάκαμψης στο Φάληρο. Παρά την ήττα του με 3-1 από τον Ολυμπιακό φάνηκε ότι ο ουραγός του πρωταθλήματος θέλει σύντομα να φύγει από την τελευταία θέση και να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα.

Το απέδειξε στο 3-0 με τη Κηφισιά. Παρά το άγχος κατάφερε να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο και να φθάσει στο τέλος του πρώτου μέρους στο γκολ με πέναλτι που κέρδισε ο Χουάνπι από τον Λαντρ και αξιοποίησε ο Ζοάο Πέδρο.

To 2-0 ήρθε στο 61′ όταν ο Ντουάρτε με κεφαλιά αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Τορεχόν…

Η νίκη «κλείδωσε» στο 78′ με ένα τρίτο γκολ από εκτέλεσε φάουλ του Ντουάρτε. Ο τερματοφύλακας της Κηφισιάς Αναγνωστόπουλος έδιωξε προσωρινά την μπάλα που έφθασε και πάλι στον Ντουάρτε που με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

Βοηθοί: Αθανάσιος Κόλλιας (Ηπείρου), Γεώργιος Χριστοδούλου (Ημαθίας)

4ος: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

VAR: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας), AVAR: Γεώργιος Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

Κίτρινη: 30′ Ντουάρτε, 50′ Πέρεζ – 42′ Σάντος, 44′ Λαντρ, 59′ Ιταλίμπο, 81′ Παρράς.

Παναιτωλικός: Καπίνο, Οικονόμου, Μπ. Ντουάρτε, Μλάντεν (86′ Στάγιτς), Τορεχόν, Λιάβας (86′ Μαυρίας), Χουάνπι, Πέρεζ (58′ Μπαλντασάρα), Χατζηθεοδωρίδης, Χουάνπι (82′ Ξενιτίδης). Πέδρο (82′ Ντίαζ), Φρ. Ντουάρτε.

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Λαντρ, Πέιος (35′ Αντούνιες), Γκόμπελις (69′ Παρράς), Βαφέας, Ιπαλίμπο, Σάντος, (57′ Οζέγκοβιτς) Πρίτσας (46′ Ίλιεφ), Τετέι, Μπιφουμά (69′ Αντερέγκεν).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: