Πανηγύρισε την επιστροφή του με επική ανατροπή ο Πανιώνιος (67-65)

Κοινοποίηση:
Πανιώνιος - Κολοσσός 67-65

Επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία με… κρότο ο Πανιώνιος! Ο «Ιστορικός» νίκησε 67-65 τον Κολοσσό μετά από σπουδαία ανατροπή και ένα ματς-θρίλερ που κρίθηκε στις τελευταίες κατοχές, ξεκινώντας με ροζ φύλλο τη φετινή σεζόν της Stoiximan GBL!
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ καλύτερα στο παιχνίδι και έφτασαν να προηγούνται με +15 (19-34) λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, με τον Πανιώνιο να μοιάζει πολύ αποσυντονισμένος σε αυτό το διάστημα του αγώνα. Σταδιακά, η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη άρχισε να «ροκανίζει» τη διαφορά, με αποτέλεσμα να πλησιάσει σε μονοψήφιο αριθμό πόντων στα μισά του τρίτου δεκαλέπτου.
Λίγο αργότερα, ήρθε το απίθανο ξέσπασμα των «κυανέρυθρων». Με τον Κολοσσό να προηγείται 43-51, οι γηπεδούχοι έτρεξαν ένα απίθανο επιμέρους σκορ 16-0 με πρωταγωνιστές τους Ράιαν Γούλριτζ και Κένταλ Σμιθ, παίρνοντας τα ηνία του αγώνα (59-51). Εκεί που φαινόταν ότι για τον Πανιώνιο είχε… μπει το νερό στο «αυλάκι», οι Ροδίτες αντέδρασαν και έφεραν το ματς στην ισοπαλία (65-65) 37 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε.
Το τελικό αποτέλεσμα υπέγραψε ο Λάντρι Νόκο, που κέρδισε βολές με 12 δευτερόλεπτα στο ρολόι και έγραψε το 67-65. Ο Κολοσσός είχε την τελευταία κατοχή, όμως Άντριου Γκάουντλοκ και Οντίζ Τόνι αστόχησαν σε αλλεπάλληλα σουτ τριών πόντων και οι γηπεδούχοι πήραν το ροζ φύλλο.
Κορυφαίος των νικητών με 15 πόντους ήταν ο Νόκο, ενώ 12 είχε ο Σμιθ και 10 ο Γούλριτζ. Από τον Κολοσσό, ξεχώρισε με 19 πόντους ο Ντανουσεβίτσιους, ενώ 16 είχε ο Γκάουντλοκ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response