Πανικός σε παραλία της Χαλκιδικής! Λουόμενοι έφυγαν άρον άρον όταν είδαν ρυάκι από λύματα στην άμμο – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
Limata

Και τι περίεργο δεν έχει συμβεί φέτος στην Χαλκιδική.

Αναστάτωση επικράτησε σε περιοχή της Χαλκιδικής. Σύμφωνα με καταγγελία, γύρω στις 11:00 το πρωί τουρίστας από την Αθήνα ο οποίος παραθερίζει σε τουριστικό κατάλυμα της περιοχής διαπίστωσε έντρομος ότι πλησίον πολυτελούς ξενοδοχείου χύνονται ανεξέλεγκτα λύματα και ακαθαρσίες σχηματίζοντας ρυάκια στην άμμο τα οποία και κατέληξαν μέσα στη θάλασσα χωρίς απολύτως καμία προειδοποίηση εκκένωσης της παραλίας την ώρα που τουρίστες κάνουν τις διακοπές τους και καθημερινά κολυμπούν στη θάλασσα με τις οικογένειές τους.’

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την περιοχή Χανιώτη που είναι παραθαλάσσιος οικισμός του νομού Χαλκιδικής με σταθερό πληθυσμό 893 κατοίκους σύμφωνα με την απογραφή του 2011 ενώ διοικητικά ανήκει στον Δήμο Κασσάνδρας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Με την τουριστική ανάπτυξη που γνώρισε ο οικισμός τις τελευταίες δεκαετίες, κάθε χρόνο δέχεται τουρίστες κυρίως από τα Βαλκάνια που πλημμυρίζουν την παραλία μετατρέποντάς την, σε μια από τις πλέον δημοφιλείς.

Ο καταγγέλλων, όπως ανέφερε στο Sputnik, ενημέρωσε το Λιμενικό το οποίο και έσπευσε να κάνει αυτοψία και να διερευνήσει το περιστατικό καθώς η περιοχή μύριζε έντονα και ο κόσμος προσπαθούσε να καταλάβει τι έχει συμβεί και να εκκενώσει την παραλία.

Οι Αρχές είναι γνώστες της διαδικασίας του βιολογικού καθαρισμού που διεξάγεται κάθε χρόνο στην περιοχή και είναι οι μόνοι που είναι σε θέση να γνωρίζουν την προγραμματισμένη διαδικασία ή τις τυχόν βλάβες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εν προκειμένω, υπήρχε βλάβη στην αντλία άντλησης και αυτός ήταν και ο λόγος που δεν έγινε σωστά η άντλησή των λυμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τα είχαμε όλα σε ετούτο το ριμαδοτοπο τα σ@@@α μας λείπανε. Φαίνεται έχει πέσει γκαντεμια την άλλη φορά πέφτανε στη χλιδατη Ψαρού.

Comments are closed.