Πανικός στον ΟΑΣΘ: Λιποθύμησε άνδρας μέσα σε λεωφορείο – Τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
267906023_803013497175491_8531200595686560802_n-650x488

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ στη δυτική Θεσσαλονίκη, όταν ένας άνδρας έπεσε στην μπροστινή πόρτα του οχήματος σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Ειδικότερα, στην περιοχή της Ξηροκρήνης, περί τις 22.30 στο λεωφορείο που πραγματοποιεί το δρομολόγιο 32, Ηλιούπολη – Αριστοτέλους, ένας άνδρας περίπου 60 ετών σωριάστηκε στο πάτωμα σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Στο λεωφορείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και ο οδηγός κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τον άτυχο άνδρα.

Κατά τη διάρκεια της αναμονής ο ίδιος ήταν σε ημιλυπόθυμη κατάσταση, δεν μιλούσε με τους γύρω του, ενώ οι επιβάτες βγήκαν έξω από το αστικό περιμένοντας τους άνδρες του ΕΚΑΒ.

Μάλιστα αυτόπτες μάρτυρες, μιλώντας στο ThessToday.gr ανέφεραν ότι ο άνδρας επιβιβάστηκε από την πλατεία Αριστοτέλους στο αστικό και φαινόταν εξαρχής ότι δεν ήταν καλά στην υγεία του.

Φέρεται δε να έπεσε κάτω μια ακόμη φορά καθώς παρουσίαζε έντονη αστάθεια, να σηκώθηκε με τη βοήθεια κάποιων επιβατών και να ξαναέπεσε κάτω σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

thesstoday.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Της Πόπης γίνεται στον ΟΑΣΘ. Ο ένας πάνω στον άλλον.
    Πολυπολιτισμικός ο ΟΑΣΘ. Μαύροι , άσπροι, κίτρινοι όλοι μαζί ένας αχταρμας. Απορώ πως ο κόσμος τους πιστεύει οτι στα μαγαζιά κολλάει και στα λεωφορεία τη κοπαναει και τρέχει κι εμβολιάζεται για να σωθεί από τον φονικό ιό.
    Ο ιός δεν είναι φονικός, τα πρωτόκολλα είναι φονικά.
    Τι εμφανέστερο να υπάρχουν τόσα φάρμακα και να μην τα χορηγουν. Το κάνουν επίτηδες για να μας εμβολιαζουν συνεχώς έτσι ώστε εκτός του να μας δολοφονουν αργά χωρίς αυτό να μπορεί να αποδειχθεί ως έγκλημα, να μας βάλουν στο τριπακι να χτυπάμε QR code παντού έτσι ώστε αργότερα να μας απαγορεύουν ή να μας επιτρέπουν την πρόσβαση μας στη ζωή.
    ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΛΔ ΑΥΤΟΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ!!
    Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος.
    Όλοι τους μια συμμορία είναι για αυτό βρίσκονται στη Βουλή και για αυτό διαγράφουν οποιαδήποτε αντιπολιτευτική φωνή .
    Σε λίγο όμως δε θα υπάρχει κανείς τους, οι ένδοξες μέρες των πωλητικων τελειώνουν. Τη θέση τους θα πάρει ο Στρατός στους δρόμους και οι ελάχιστες πολυεθνικές που θ’ απομείνουν στην διοίκηση του αλγορίθμου της Τεχνητής Νοημοσύνης που θα κυβερνά.
    Ο κόσμος κοιμάται αλλά και όσοι τα γνωρίζουν απλά τα παρατηρούν μη μπορώντας να αντιδράσουν γιατί όπως έδειξαν τα αποτελέσματα ούτε η Αυστρία, ούτε η Αυστραλία, ούτε η Ιταλία κέρδισαν κάτι με την αντίσταση. Οι τύποι γνωρίζουν ότι χωρίς επιβολή υποχρεωτικοτητας ελάχιστοι θα τους ακολουθησουν.
    Ακόμα και με το πρόστιμο ελάχιστοι τους ακολούθησαν γιατί κανένας δε ρισκάρει τη ζωή του για 100€.
    Για αυτό σιγά σιγά είναι έτοιμοι να αναπτύξουν άλλες στρατιωτικού τύπου τακτικές για να μας «πεισουν».
    Ετοιμαστείτε για πόλεμο.
    Οι Ναζί μπροστά τους ωχριουσαν.

  2. “Κάποιος¨ είχε πει ότι θα πέφτουν κάτω σαν τα κοτόπουλα ,,,χωρίς λόγο και αιτία ..έτσι ξαφνικά..!! Μάλλον σε λιγάκι αυτή η πρόταση θα βγει πέρα ως πέρα αληθινή…!!

Comments are closed.