Παπανδρέου: “Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον ήλιο και τον άνεμο του Αιγαίου με την Τουρκία” – Να μοιραστούμε και τους πολιτικούς μπας και ησυχάσουμε;

Κοινοποίηση:
gap

«Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μαζί τον ήλιο και τον άνεμο του Αιγαίου», ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του στην τουρκική εφημερίδα Oksijen ο Γιώργος Παπανδρέου.

Οπως τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός, «τσακωνόμαστε για το πετρέλαιο και το αέριο στο Αιγαίο, το οποίο δεν ξέρουμε αν υπάρχει ή δεν υπάρχει. Ομως, στο μέλλον του κόσμου δεν υπάρχει ούτε το πετρέλαιο, αλλά ούτε το αέριο. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μαζί τον ήλιο και τον άνεμο του Αιγαίου και να δημιουργήσουμε μια νέα εταιρική σχέση».

Αναφερόμενος στον τότε ομόλογό του, Ισμαήλ Τζεμ, ο κ. Παπανδρέου σημείωσε πως «οι δύο είχαμε εστιάσει την προσοχή μας στις ανάγκες των πολιτών μας, αλλά και στα συμφέροντά μας. Την εποχή εκείνη υπήρχε η κρίση του Οτσαλάν, ήταν στην επικαιρότητα οι διαφορές στην Κύπρο και στο Αιγαίο».

«Θα μπορούσαμε να επιλέξουμε να φωνάζουμε από τις δύο πλευρές του Αιγαίου και να γίνουμε οι ήρωες κάποιας μερίδας πολιτών των χωρών μας. Επιλέξαμε διαφορετική πορεία. Κάναμε πολικό αστέρα τα ζητήματα όπου μπορούμε να συνεργαστούμε και στραφήκαμε προς τα εκεί», κατέληξε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. αυτο το ανδρεικελο της νεας ταξης εκει που παει να ανεβει το πασοκ δημοσκοπικα….βγαινει, κανει μια δηλωση και το στελνει 5 σκαλια παρακατω……πιο νεοδημοκρατης δεν υπαρχει…τριζουν τα κοκκαλα του αειμνηστου πατερα του…..χειροτερος απο την συφιλη….εχει στοιχιωσει το πασοκ…θα κυβερναει ο mr.bean ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

  2. Η πρώτη “υπεύθυνη” θεσούλα που του ανετέθη, μάλλον ελέω “μαμάς” όπως ψιθυριζόταν τότε, με την καταγωγή που είχε και την διαδρομή η αξιότιμος Κυρία μητέρα του, ήταν το Αιγαίο. Μετά η Παιδεία.ΤΤώρα επανέρχεται αυτόκλητος ο Κος, κατά τον Καρατζαφέρη, “Τζεφρυ” ως “Ιδιοκτήτης” και Διαχειριστής του Αιγαίου και κάνει σχέδια πως θα απονείμει όσα δεν του ανήκουν. Ο Πληθυντικός πρώτου προσώπου και μόνον με τον οποίο πιθανολογεί προνόμια, είναι ύβρις προς τους Έλληνες, σημερινούς και προγόνους μας, μεταξύ των οποίων ο Προπάππος μου που με ίδια μέσα και προσωπική συμμετοχή και ευθύνη συνέβαλε επί 4 ολόκληρες δεκαετίες στην διατήρησή του ελεύθερου από τους εκλεκτούς του Κου “Τζέφρυ”. Να μην αναφερθούμε και στο ποσοστό Ελληνικής καταγωγής του καθενός μας, αλλά να πούμε ότι υπολογίζεσαι ως Έλλην εάν συμπεριφέρεσαι ως Έλλην.. Οι Έλληνες απέρριψαν τον Κύριο και φαίνεται ότι κάτι ξέρουν. Αυτός δεν εννοεί να το εμπαιδώσει;

  3. μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος αυτός ο ηλίθιος καταστροφέας μας!

  4. Μιλα για τον αερα και τον ηλιο του Αιγαιου αλλα εννοει τα Ελληνικα νησια γιατι ανεμογεννητριες και ηλιακα πανελ στην θαλασσα δεν γινεται. Ετσι πλαγιως στρωνει τον δρομο για τα Τουρκικα σχεδια στο Αιγαιο. Οι Τουρκοι εχουν θαλασσα και στην μαυρη θαλασσα για αυτην την δουλεια γιατι τους μαρανε το Αιγαιο; Αλλου το πανε οι Τουρκοι ομως υπαρχουν καποιοι Ελληνες καλοθελητες, αφελεις που τους βοηθουν με την επιχειρουμενη παραπλανηση του Ελληνικου για τους δικους τους ιδιοτελεις λογους. Ισως αρκετοι απο αυτους να μην ειναι καν Ελληνες απλα βρεθηκαν στην Ελλαδα επειδη γεννηθηκαν στην Ελλαδα και ονειρευονται αλλου ειδους καταστασεις για την χωρα μας.

  5. Εγώ θα συνεχίζω να ψηφίζω ΠΑΣΟΚ
    Αλήθεια Ανδρουλάκη, γιατί σε παρακολουθούσε ο Κούλης και ποιείς τη νήσσα ;

  6. Οσα και να εγραφα θα ηταν τοσα λιγα ,οσες βρισιες και να εριχνα δεν θα εφταναν ,μα ουτε θα καλυπταν ενα απο τα ζομπι που συνετελεσε στην ελληνικη καταστροφη. Τον Θεο δεν τον φοβουνται ; Ας κοιταξουν να μετανοησουν οσο ειναι νωρις γιατι αλιμονο τους !

  7. Aυτον τον αρχ@δη τον αφηνει ο λοβοτομημενος ρωμε”ι”κος οχλος να μιλαει ακομα αντι να του γα@@σει οτι εχει και δεν εχει

  8. Αυτόν τον βλάκα τον ΓΑΠ έπρεπε να τον εκτελέσουν το 2010 που μας έβαλε στα μνημόνια για εσχάτη προδοσία!!!
    Όσον αφορά τώρα τις απόψεις του για πράσινη ενέργεια κλπ, ας δει την αποβιομηχάνιση που γίνεται στην Γερμανία λόγω έλλειψης φτηνού φυσικού αερίου από την Ρωσία.
    Ας μας πει ένα παράδειγμα χώρας με ισχυρή βιομηχανική παραγωγή που στηρίζεται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
    Κίνα, Ινδία, Τουρκία έχουν ισχυρή βιομηχανία γιατί στηρίζονται στην παραγωγή ενέργειας από πετρέλαιο και φυσικό αέριο.

  9. Κλασσικό παράδειγμα ηλίθιου πού ενώ γηράσκει αντί νά γίνεται σοφότερος όπως είναι τό φυσιολογικό αυτός ξεμωρενεται τελείως.
    Γόνοι πρωθυπουργών καί τζακιών πού καλλιεργήθηκαν από σιωνιστικά κέντρα νά γίνονται προδότες στις χώρες τους καί αυτοί νά νομίζουν ότι προσφέρουν καί έργο.
    Ακόμα δεν ξέρει για τά τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου καί αερίου της Ελλάδας πού πλέον γνωρίζει όλη η υφήλιος:”τσακωνόμαστε για το πετρέλαιο και το αέριο στο Αιγαίο, το οποίο δεν ξέρουμε αν υπάρχει ή δεν υπάρχει”. Συμπλήρωσε καί τό τρελό “στο μέλλον τού κόσμου δεν υπάρχει ούτε πετρέλαιο ούτε αέριο”.

  10. Απορω γιατι τον κρατανε ακομη στο πασοκ.
    Αυτος διελυσε τα παντα και αναρωτιεται αν υπαρχει πετρελαιο

  11. εχει κονομησει απο το ξεπουλημα της χωρας στο δντ και τα μνημονια και τωρα βγαινει και λεει συνεχεια βλακειες επρεπε να βρισκονταν μεσα για εσχατη προδοσια και η περιουσια του να εχει δημευτει υπερ του ελληνικου λαου

  12. O άθλιος πολιτικος που ξεπουλησε την Ελλάδα από το Καστελόριζο στο διεθνες τοκογλυφικο κεφάλαιο…προτείνει τώρα τη μοιρασιά του αέρα και της θάλασσας του Αιγαίου που κατά το πλείστον ανήκει στην ελληνική επικράτεια…Ας αναλάβει επί τέλους κα΄ποιος εισαγγελέας να τον στείλει στην μπουζου για προδοσία…αρκετά μας ζάλισε με τις φιλοτουρκικές του δηλώσεις και προτάσεις…ούτε ο Μητσοτάκης ( η άλλη του όψη) να ήταν …!!

Leave a Response