Παπανικολάου: «Ομάδα με ποιότητα η Αρμάνι»

Κοινοποίηση:
Κώστας Παπανικολάου

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις «τρέχουν» και είναι αμείλικτες για τον Ολυμπιακό

Μετά την χθεσινή επιβλητική νίκη επί του Άρη για την Basket League με το εντυπωσιακό 102-72 οι Κυπελλούχοι Ελλάδας καλούνται να δώσουν δύο πολύ απαιτητικά όσο και δύσκολα παιχνίδια μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών στην πρώτη διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκας, αρχικά κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο και εν συνεχεία απέναντι στην Αναντολού Εφές..
Στο πλαίσιο της Media Day ενόψει του αυριανού (15/10) εντός έδρας αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο, ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», Κώστας Παπανικολάου, στάθηκε στα πολλά και συνεχόμενα ματς που έχει να δώσει η ομάδα, ενώ, αναφέρθηκε και στους κινδύνους που κρύβει το ματς με τους Ιταλούς.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου:
«Είναι αρχή της χρονιάς ακόμα, το πόσο έτοιμοι μπορεί να είμαστε από παιχνίδι, σε παιχνίδι με μόλις μια ημέρα ενδιάμεσα είναι πνευματικό ζήτημα. Θέλω να πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι. Με την προπόνηση σήμερα θα δείξουμε κάποια πράγματα, είδαμε κάποια άλλα στο βίντεο. Υπάρχει διάθεση, υπάρχει όρεξη, υπάρχει συγκέντρωση από ότι φαίνεται από όλα τα παιδιά αλλά δεν παύει να είναι ένα τρίτο παιχνίδι μέσα σε έξι ημέρες το οποίο είναι πάρα πολύ δύσκολο. Η Αρμάνι είναι μια ομάδα καινούργια μεν, σαν ρόστερ, αλλά με πάρα πολλή ποιότητα, πάρα πολύ μαχητική, ομάδα την οποία πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response