Παπαρίζου: Ξέσπασμα Σούρα για δηλώσεις της περί «άφυλων παιδιών» – «Απερίσκεπτο, οι σαύρες δεν έχουν φύλο»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Θέμα συζήτησης έγινε η Έλενα Παπαρίζου μετά από πρόσφατες δηλώσεις της, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι: «Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα, είχα και εγώ αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά μου».

Ο ψυχίατρος Δημήρτης Σούρας, που συχνά τοποθετείται δημόσια για θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα, σχολίασε και τα όσα είπε η τραγουδίστρια στη συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο ίδιος συνδέθηκε με την εκπομπή «Super Κατερίνα» και εναντιώθηκε σε όσα άκουσε να λέει η Έλενα Παπαρίζου.

Πιο αναλυτικά, είπε σχετικά με τα παραπάνω:

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει η σεξουαλική επιθυμία με τα βιολογικά φύλα. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που κάνουν σε άσχετο χρόνο άσχετες δηλώσεις. Σε όλο το βασιλικό βασίλειο κάτι σαύρες τρίτα ξαδέρφια του ιγκουάνα γεννιούνται άφυλα. Τα παιδιά μας έχουν φύλο από την ίδρυση του κόσμου. Είναι μία επικίνδυνη δήλωση γιατί έχει ένα μεγάλο κοινό – ως επί το πλείστον νεανικό – τα παιδιά μας μιμούνται και ακούνε. Πολύ εύκολα μερικά παιδιά θα βάλουν στο μυαλό τους ότι δεν έχουν φύλο και είναι άφυλα. Είναι απερίσκεπτη γιατί δεν έχει καμία σχέση με τον σεξουαλικό προσανατολισμό τον οποίο αποοδεχόμαστε και σεβόμαστε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. Πιθανόν η κυρία Παπαρίζου χαζεύει τις κούκλες βιτρίνας που είναι άφυλες και νομίζει ότι έτσι πρέπει να είναι οι μελλοντικοί άνθρωποι,αυτό το τρίτο φύλο που προωθούν οι διεστραμμένοι σατανάδες νεοταξίτες,ονειρεύονται ανθρώπους χωρίς πεος και αιδείο.

  2. Η Ελενα κάνει καλά όταν ανοίγει το στόμα της να τραγουδάει. Τα άλλα δεν τα έχει.

  3. Ούτε η δημητρίου δεν έχει πει τόσο χοντρή μαλακία…. Λοιπόν στρογγυλομούρα χοντρή κόψε το δάχτυλο γιατί πειράζει….

  4. Η συγκεκριμένη έχει πολλά χρόνια που είναι sycho και ξεφουρνίζει συνεχώς παπαριές….
    Από τότε χρονικά που χώρισε με τον Τόνι Μαυρίδη…κινείται σε περίεργες ατραπούς κι έχει ανισορροπία….
    Πιθανόν να έχει μπλέξει και με περίεργες θεωρίες και μονοπάτια.
    Δεν βλέπεται τα τελευταία χρόνια που διάφοροι ψευτο επώνυμοι αναφέρονται στο ΣΥΜΠΑΝ ας πούμε ….
    Αντιλαβού ???

  5. Στη Σουηδία που μεγάλωσε και έκανε σάουνα στο σχολείο δεν είδε τα δύο φύλα?
    Ούτε έκανε σεξ εκεί όπως είναι η συνήθεια?
    Τώρα γιατί μας πλασάρει τη θεωρία του τρίτου φύλου?
    Επειδή βαρέθηκε το σεξ με άντρες και γυναίκες και θέλει τραβεστί ή διότι προωθεί το hen που προπαγανδιζουν οι ΛΟΑΤΚΙ στη Σουηδία?
    Τελικά είναι πολλά τα λεφτά της προπαγάνδας της ανωμαλίας….

  6. Η μοναδική τιμωρία που της αξίζει είναι όταν θα θέλει Κοκό… να μην την πλησιάζει κανένα αρσενικό….
    Από τώρα και στο εξής για πάντα….
    Να δεις πως θα αλλάξει γνώμη….

  7. Θαεπρεπε να υπαρχει ποινικη διωξη και να μην επιτρεπεται στον καθε τρελλο που εχει προσβαση στα μεσα ενημερωσης να λεει οτι ανωμαλο θελει

  8. Μαλλον αρχισε η παπαριζου να πηγαινει προςτο μυαλο της λαιδης η της εφη θωδης.

  9. Δεν περιμενα αυτα τα αισχη απο το στομα της.Την σιχαθηκα μετα απο αυτο.Παει την εκανε οπαδο του και αυτη ο σατανας.
    !

  10. Καλααα εντάξει… Παιρνει κανενα παράδειγμα φαινεται απο την Σουηδία, όπου αποκαλούν αρκετοι τα παιδια τους (υιοθετημένα επι το πλήστον) λογικό αφου είναι του ιδίου φύλου, όπου τα αποκαλούν λοιπόν, ως ΟΥΔΕΤΕΡΟ παρακαλώ, λες και είναι αντικείμενο, το Γιάννης το Μιχάλης το Μαρία δηλαδή ενα πραγμα. Και όταν θα παει μια γυναικα (όχι εσύ Εύχομαι..!!) να γεννήσει στο μαιευτήριο μωρυ βλαμμένη, τι θα ήθελες να της πούνε δηλαδη..; Ξέρετε, ΔΕΝ είναι Άρρεν ούτε Θήλυ αλλά αυτό Το… Ρε αεί στο Διά@#λο απο δώ…..

  11. Ασ μάθει πρώτα να τραγουδάει πριν μιλήσει.
    Πιστεύει αυτά πού διαβάζει της Νέας Τάξης. Εύκολο πλύσιμο εγκεφάλου.

  12. Αρχιζουν τα γεραματα και το αλτσχασιμερ μαζι τους. Ειναι νωρις, αλλα συμβαινει.

  13. Η Παπαρίζου μεγάλωσε Σουηδία. Με μια δεύτερη κουλτούρα δίπλα στην ελληνική. Κάνει μία δήλωση χωρίς να έχει βαθύτερη γνώση.του ανθρώπου. Ενωεί μάλλον ότι όταν ανακαλύπτεις την σεξουαλικότητα σου πρώτο φιλί έρωτας κλπ. στην εφηβεία μπορείς να μπερδευτείς. Η αρχαίοι Έλληνες έδωσαν έξι λέξεις για την αγάπη. Η φιλική αγάπη ΔΕΝ είναι έρωτας μεταξύ δύο ανθρώπων. Και εκεί μπορούν να μπερδευτούν η νέοι άνθρωποι να νομίζουν ότι είναι ερωτευμένη με την φίλη/φίλο τους. Ναί, αγαπούμε τους φίλους μας αλλά όχι ερωτικά! Εάν στην αγγλική χρησιμοποιείται η λέξη Love για όλα νάτο το μπέρδεμα!

  14. Μωρή πατσαβούρα πόντια πάλι στον έχωσε ο ιατρός

    1. μπορεί και τα δύο…..μπορεί και τίποτα από τα δύο….
      Το μόνο σίγουρο πως η πατσαβούρα θέλει π@@τσα….
      Από την μόνη τρύπα που πιθανόν να έχει.

  15. Ειναι καταντια ενος λαου ν’ασχολειται μ’ενα ανερματιστο σουργελο που με δυσκολια γραφει τ’ονομα της

  16. αν ήταν και οι μανάδες τους άφυλες θα είχαμε λιγότερες σαύρες σαν κι αυτή. Περιττώματα της ΝΤ.

  17. Πολυ σωστα τα ειπε η κοπελα αλλα δε χρησιμοποιησε τη σωστη λεξη.Αφυλα εννοει ασεξουαλ. Και στην πορεια βρισκει ο καθενας τι του αρεσει μονος του οποτε ειναι προσωπικο και δεν μπορει να σου πει κανενας τιποτα. Αυτο ειπε. Απλα πραγματα. Γι αυτο ειπε δεν ξερουμε τι κανουν τα στρειτ ζευγαρια στο κρεβατι τους.

    1. Ο/Η η ασχετοσύνη μιας τραγουδιάρας, που αυτοχρίζεται "επιστήμων" ... λέει:

      Ναι, τα είπε τόσο “σωστά”, που απέδειξε περίτρανα την ασχετοσύνη της και την σύγχυσή της …
      Αν είχε την στοιχειώδη γνώση, θα γνώριζε ότι ο άνθρωπος έχει ήδη από την σύλληψή του το φύλο του (ως άρρεν ή ως θήλυ), το οποίο διαμορφώνεται από τα αντίστοιχα χρωμοσώματα … Θα γνώριζε επίσης ότι το βιολογικό φύλο του ανθρώπου ουδεμία σχέση έχει με τις σεξουαλικές του προτιμήσεις στην πορεία της ζωής του …
      Αν, λοιπόν, είναι τόσο γκάου η μανδάμ, που άλλα θέλει να πει και άλλα λέει, προτιμότερον να το βουλώνει παρά να εκστομίζει αμπελοφιλοσοφίες και νεοταξίτικες θεωρίες, διότι οι δηλώσεις της αυτές παραπέμπουν σε εσκεμμένες / κακοπροαίρετες προθέσεις …

  18. Τα παιδια γεννιουνται με τσουτσουνι η με αιδοιο ! Αλλα μαλλον σου λειπει το τσουτσουνι και φρακαρησε ο εγκεφαλος σου ! Κριμα για τις αποψεις σου!

  19. επειδή δεν έχει αυτή παιδιά κ. θέλει να στραβώσει τα παιδιά του κόσμου. ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΟΎΣΑ, αλλά αφού σκέφτεται έτσι είναι όντως γελοία, χαζοχαρουμενη, ντξιτικο πιόνι.

  20. Έλενα άσε τις αμπελοσοφίες…… ο καθένας στο είδος του.Κάνεις κακό με τις παπαριές που λες άντε κοπέλα μου,έχουμε καταλάβει ότι είσαι κομπλεξική.

  21. γελοία χοντρή ατάλαντη.γραναζι της νέας τάξης.σκουπιδι

    1. νεα ταξη ειστε εσεις οι νεοναζι, η Παπαριζου δε νομιζω να ειναι νεοναζι

      1. τα έχεις κάνει αχταρμά μέσα στο -κενό περιεχομένου- κρανίο σου, ούγκανε … Καλά θα κάνεις να το κοιτάξεις για να συνέλθεις … ΄Αλλο πράμα η βούρτσα κι άλλο η πο#τσ@ …

Comments are closed.