Παππούς ο Βακάκης των… Jumbo, που έχασε τον γιό του με την μοιραία Porsche

Κοινοποίηση:
1

O Mr. Jumbo, Απόστολος Βακάκης γίνεται παππούς, δύο χρόνια μετά τον χαμό του γιου του στο τροχαίο της Θήβας που κόστισε την ζωή και στην οικογένεια του Υπάτιου Πατμάνογλου.

Η μεγάλη κόρη του Mr. Jumbo, Χριστίνα, διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr, από τον εφοπλιστή, Βασίλη Μιχαήλ, με το οποίο ξεκίνησε η σχέση ναι μεν από το 2012, αλλά με πολλά σκαμπανεβάσματα, χωρισμούς και εντάσεις.

Σε έναν από τους χωρισμούς τους, ο Βασίλης Μιχαήλ ξεκινά νέα σχέση με την τραγουδίστρια Ζόζεφιν, ωστόσο ο έρωτας ποτέ δεν έσβησε και έτσι ο εφοπλιστής, τον περασμένο Μάρτιο χώρισε και ήρθε κοντά στην Χριστίνα, η οποία ακόμα θρηνούσε τον χαμό του αδελφού της.

Αποκορύφωμα ήταν όταν ο Βασίλης Μιχαήλ έχοντας χωρίσει από την Χριστίνα Βακάκη, ξεκινά νέα σχέση με την τραγουδίστρια Ζόζεφιν, με την οποία μάλιστα πήραν και την απόφαση να συζήσουν!

Όσον αφορά τον Απόστολο Βακάκη, ο ερχομός της εγγονής του τον κάνει να χαμογελάει ξανά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ο Πατμάνογλου που έχασε γυναίκα και παιδί, παντρεύτηκε άλλη με την αποζημίωση του Βακάκη έκανε και άλλο παιδί και γλεντάει εις την μνήμη του αδικοσκοτωμένου πρώτου παιδιού του. Γλεντάει τα εκατομμύρια που πήρε από τον Βακάκη, σκοτώνει την θλίψη του.

  2. μες στην ευτυχια το ζευγαρι. μπραβο, μες τις καλυτερες προϋπόθεσεις ξεκινανε… μπραβο, αμα εχεις αρχες!!!! απο την οικογενεια σου… τι να λεμε τωρα… και τα παιδια φαινονται… μες στις αρχες ειναι.

Comments are closed.