Παράταση μέχρι τις 21:00 στην ψηφοφορία για την εκλογή νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ – Κατά τις 23:00 αναμένεται να ανακοινωθεί ο νικητής

Κοινοποίηση:
,JHG

Όπως την περασμένη Κυριακή, έτσι και σήμερα, ελήφθη η απόφαση να παραταθεί κατά μία ώρα η προσέλευση στην κάλπες για εκλογή νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, με τους ψηφοφόρους να προσέρχονται κατά χιλιάδες για να αναδείξουν νικητή έναν εκ των Έφη Αχτσιόγλου και Στέφανου Κασσελάκη.

Όπως αποφασίστηκε, κατόπιν ωραίας παράτασης, οι κάλπες σε όλα τα εκλογικά τμήματα θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 21:00, με ασφαλές αποτέλεσμα να αναμένεται περίπου δύο ώρες αφότου αυτές κλείσουν, δηλαδή το αργότερο μέχρι τις 23:00. Η παράταση δικαιολογήθηκε από το γεγονός πως παρατηρούνται κάποιες καθυστερήσεις στη διαδικασία ταυτοποίησης των παλαιών μελών του κόμματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τα κανάλια, μέχρι αυτή την ώρα έχουν ψηφίσει περισσότερα από 132.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ψηφοφόροι εξακολουθούν να προσέρχονται στις κάλπες, προκειμένου να αναδείξουν ποιος από τους δύο υποψήφιους θα αναλάβει τα ηνία του κόμματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: