Παρίσι: Άνδρας αποπειράθηκε να σκαρφαλώσει στον Πύργο του Άιφελ

Κοινοποίηση:
fc10bf78-1718639600605-848927075-Parisi-olympiakoi-Agones-Gallia

Δεν είναι ξεκάθαρο πώς και από πού ξεκίνησε την αναρρίχηση ο άνδρας, ο οποίος δεν είχε μπλούζα. Ωστόσο, έγινε αντιληπτός σε ένα σημείο ακριβώς πάνω από τους εμβληματικούς ολυμπιακούς δακτυλίους που κοσμούν το δεύτερο τμήμα του μνημείου, συγκεκριμένα πάνω από το πρώτο επίπεδο.

 

Ο Πύργος του Άιφελ, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σύμβολα της Γαλλίας και του Παρισιού, δεν αναμένεται να έχει ρόλο στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Stade de France. Η εκδήλωση αυτή είναι προγραμματισμένη να αρχίσει γύρω στις 22:00 ώρα Ελλάδας.

Αυτό το περιστατικό αναδεικνύει την περιέργεια και την τόλμη ορισμένων ατόμων, οι οποίοι επιλέγουν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε εμβληματικά μνημεία. Ο Πύργος του Άιφελ, με την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική του και την ιστορία του, προσελκύει πλήθος επισκεπτών καθημερινά. Ωστόσο, τέτοιες ενέργειες θέτουν σε κίνδυνο τόσο τη ζωή των δραστών όσο και την ασφάλεια των επισκεπτών.

Όπως αναφέρει το Associated Press, περισσότεροι από 30.000 αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί σε όλο το Παρίσι και πέρα από την πρωτεύουσα της Γαλλίας για να παρακολουθήσουν τις τελευταίες ολυμπιακές εκδηλώσεις και την τελετή λήξης της Κυριακής.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: