Παρίσι: Βίασαν 25χρονη και όταν ζήτησε βοήθεια ένας από τους βιαστές τη χτύπησε φιλικά στον ώμο [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ΦΣΣΔΦΣΔΔ

Σοκ και αηδία προκαλούν τα πλάνα που δείχνουν έναν από τους βιαστές της 25χρονης τουρίστριας, από την Αυστραλία, να την πλησιάζει για να την παρηγορήσει όταν αυτή μπήκε σε ένα μαγαζί για να ζητήσει βοήθεια.

Η 25χρονη γυναίκα αναζήτησε καταφύγιο στο λιβανέζικο εστιατόριο, αφού δέχτηκε βίαιη επίθεση γύρω στις 5 το πρωί από μια ομάδα πέντε ανδρών στη βόρεια περιοχή Pigalle, λίγες μόλις ημέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Αφού αναζήτησε ασφάλεια στο κατάστημα κεμπάπ Dounia που βρίσκεται στη Boulevard de Clinchy, η γυναίκα ήρθε αντιμέτωπη με έναν από τους άνδρες που της επιτέθηκαν.

Το πλάνα απο κάμερα κλειστού κυκλώματος δείχνουν το τρομοκρατημένο θύμα να σκύβει στη γωνία του εστιατορίου και να εκλιπαρεί τους ιδιοκτήτες για βοήθεια, καθώς το προσωπικό και οι πελάτες προσπαθούν να παρηγορήσουν την εμφανώς ταλαιπωρημένη γυναίκα.

Αλλά σε μια συγκλονιστική εξέλιξη, ο φερόμενος ως βιαστής μπαίνει στο κατάστημα και πλησιάζει τη γυναίκα, προτού τη χαϊδέψει στον ώμο και παραγγείλει βιαστικά φαγητό.

Η γυναίκα λέει σε ένα θαμώνα ότι ήταν μέλος της ομάδας που της επιτέθηκε λίγο πριν, και στη συνέχεια φαίνεται να αντιμετωπίζει τον υποτιθέμενο βιαστή, καθώς το προσωπικό σπεύδει να του επιτεθεί, με αποτέλεσμα ο άνδρας να τραπεί σε φυγή.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των βιαστών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μη κάθεστε με σταυρωμένα χέρια και ο νοών νοείτω. Μπορεί να συμβεί στη μάνα σας, στις κόρες σας, στις αδερφές σας. Ζούμε σε μια Ευρώπη που θέλει να αντικαταστήσει τον λευκό πληθυσμό με λαθροπιθήκια και τους αφήνει να κάνουν ότι κάνουν και στις βρομοχώρες τους. Αντισταθείτε και δείξτε τους τι θα πει λευκός.

  2. Χιλιάδες τα περιστατικά για βιασμούς απο Λαθρομεταναστες π.χ Λαθρομετανάστες βίαζαν επί μήνες δωδεκάχρονο κορτίτσι.
    16χρονη που βιάστηκε και στραγγαλίστηκε μέσα σε σκάφος που μετέφερε μετανάστες.
    Ιταλία: Σάλος για τον βιασμό 13χρονης από ομάδα Λαθρομεταναστων,
    4 λαθρομετανάστες βίασαν 17χρονη ελληνοκύπρια κτλ

  3. Και να τους πιάσουν τι θα τους κάνουν; Οι λάθρο έχουν στρατιές από δικηγόρους των ΜΚΟ που τους αθωώνουν ή τους ρίχνουν στα μαλακά. Το πιθανότερο είναι στο τέλος να βγάλουν ότι η Αυστραλέζα ήθελε παρτούζα και ό,τι έγινε ήταν συναινετικό. Στην Γερμανία 9 λαθρομουσουλμάνοι βίασαν μια κοπέλα οι 8 αθωώθηκαν και ο ένας έφαγε 1 χρόνο με αναστολή.

  4. Σύντομα και στο Ελλαδιστάν !! Όχι ότι δεν γίνονται τώρα…

Comments are closed.