“Παραδοθείτε”: Ρωσικό drone ρίχνει φυλλάδια στους Ουκρανούς στρατιώτες [BINTEO]

Κοινοποίηση:
sputnik_2-1

Δεκάδες Ουκρανοί στρατιώτες παρέδωσαν τα όπλα τους, διαβάζοντας τα φυλλάδια που διανέμονται στη ζώνη ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας.

Η ομάδα μάχης Dnepr των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων χρησιμοποίησε «ειδικά εξοπλισμένα drones» για να ρίξει φυλλάδια που καλούσαν τους Ουκρανούς στρατιώτες να παραδοθούν, είπε στο Sputnik στρατιωτική πηγή.

Η ομάδα μάχης Dnepr σταθμεύει στην περιοχή Xερσώνα.

Η πηγή πρόσθεσε ότι εκτός από τις εκκλήσεις για κατάθεση των όπλων, τα φυλλάδια περιέχουν «λεπτομερείς οδηγίες για το πώς να το κάνουν» με ασφαλή τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεκάδες Ουκρανοί στρατιώτες, οι οποίοι νωρίτερα παραδόθηκαν στον ρωσικό στρατό χάρη στα φυλλάδια, είναι σώοι και αβλαβείς.

Σε video, που έχει στη διάθεσή του το Sputnik φαίνονται δεκάδες τέτοια φυλλάδια να πέφτουν από ρωσικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος στις θέσεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Η άρια φυλή των Ελλήνων μπάτσων το 45%στην Ελλάδα έχει παντρευτεί με Αλβανιδα οκ η γονείς είναι Αλβανοί δεν πήραν ιθαγένεια η περισσότεροι τα παιδιά γεννήθηκαν Ελλάδα τα βαπτησαν η μικρά η στο γάμο πριν και έχουμε νέα γενιά αλβανοελληνων τη σημενει αυτό πολλά δεν ήταν άξιοι να βρουν Ελληνίδα ανάξιοι και ο στρατός τα ίδια τα παιδιά τους έχουν και Αλβανική και ελληνική ιθαγένεια για συτο σλλωνιζει η αλβανική μαφία Ελλάδα μου υο έλεγε Αλβανός σήμερα κλπ από Περιστέρι μάλιστα του είπα αρκετοί γάμοι έγιναν θα αδελφοποιηθη το αίμα στην δεύτερη γενιά και θα κολλήσουμε ασθένειες πρεπι η λεύτερος να ψάξουν και αλλού ρε δεν είναι πήρες Αλλβσνιδα Ελληνίδα αλλά είσαι ανίκανος να βρεις άλλη γυναίκα κλπ από εκεί σε κόβει ο άλλος

Comments are closed.