Παραδομένη η κυβέρνηση στις ορδές των λαθρομεταναστών: Βίντεο ντοκουμέντο από Λήμνο: «Φτάσαμε καλά»

Κοινοποίηση:
bgfnn

Πλήρως ανεξέλεγκτο το κύμα εισβολών στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από αλλοδαπούς μουσουλμάνους οι οποίοι μπαίνουν στη χώρα κυριολεκτικά με το «έτσι θέλω».

Τα συμβάντα είναι δεκάδες και καθημερινά. Από την Κρήυτη έως την Λήμνο οι μουσουλμάνοι αλλοδαποί αποβιβάζονται χωρίς κανένα πρόβλημα ενώ το λ.σ. αγωνίζεται με ότι  μέσο έχει διαθέσιμο να ικανοποιήσει την αυξημένη κίνηση.

Στη Λήμνο στην περιοχή Πλάκα αποβιβάστηκαν 32 λαθρομετανάστες, χωρίς φυσικά να γίνουν αντιληπτοί. Αφού στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο αγροτικό Ιατρείο Παναγιάς, για; Να γίνει σίγουρο ότι χαίρουν άκρας υγείας στη συνέχεια ανέβασαν βίντεο επιβεβαίωσης της άφιξης, για να πληρωθεί ο διακινητής.

Τις πρωινές ώρες χθες, η λιμενική αρχή Χανίων ειδοποιήθηκε από αλλοδαπούς  για την ύπαρξη μίας λέμβου με αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή 27 ναυτικά μίλια νότια της Γαύδου, γνωστή περιοχή όπου γίνονται οι παραλαβές αλλοδαπών.

Στο σημείο μετέβη αστραπιαία ένα (01) ναυαγοσωστικό σκάφος του λ.α.., όπου κατόπιν οδηγιών από τους αλλοδαπούς εντόπισε λέμβο με σαράντα δύο (42) αλλοδαπούς επιβαίνοντες (34 άντρες και 8 «ανήλικοι»).

Το σκάφος προέβη στην περισυλλογή των αλλοδαπών και στην ασφαλή μεταφορά τους, χωρίς να πάθει κανείς το παραμικρό στο λιμάνι της Γαύδου.

Στη συνέχεια, οι αλλοδαποί μεταφέρθηκαν με Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στο λιμάνι των Σφακίων και από εκεί πρόκειται να οδηγηθούν σε προσωρινό χώρο φιλοξενίας στην Αγυιά Χανίων. Από εκεί θα μεταφερθούν με ασφάλεια στην Αττική για μόνιμη εγκατάσταση, υπό τον αυστηρότατο όρο όμως της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Το λ.σ. πραγματοποίησε προανάκριση και διαπίστωσε ότι τρία άτομα είχαν φέρει τους 39 αλλοδαπούς. Από την προανάκριση διαπιστώθηκε επίσης ότι οι τρεις αλλοδαποί είχαν μπει παράνομα στη χώρα, (άρθρο 306 του Π.Κ. ) και  συνελήφθησαν ενώ οι 39 νόμιμα.

Στη Ρόδο πρωινές ώρες 5ης Σεπτεμβρίου, ενημερώθηκε η λιμενική αρχή ότι ένα ταχύπλοο (Τ/Χ) σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες κατευθύνεται με μεγάλη ταχύτητα με πορεία τις ακτές της Ρόδου, στη θαλάσσια περιοχή αεροδρομίου-Κρεμαστής Ρόδου. Στο σημείο μετέβη ένα περιπολικό σκάφος του λ.σ. το οποίο εντόπισε το Τ/Χ σκάφος και προσπάθησε να το ακινητοποιήσει με τη χρήση φωτεινών και ηχητικών σημάτων, προ του κινδύνου αυτό να επιστρέψει στην Τουρκία.

Ακολούθησε καταδίωξη με τον χειριστή του Τ/Χ σκάφους να προβαίνει σε συνεχείς επικίνδυνους ελιγμούς, κάνοντας επανειλημμένες προσπάθειες εμβολισμού του σκάφους του λ.σ.  στο πρυμναίο του τμήμα. Το πλήρωμα του σκάφους . προέβη στη ρίψη προειδοποιητικών βολών σε ασφαλή τομέα.

Το αποτέλεσμα ήταν η ακινητοποίηση του ανωτέρω σκάφους και τη σύλληψη του 36χρονου αλλοδαπού διακινητή, ενώ αποφεύχθηκε ο κίνδυνος επιστροφής στην Τουρκία των 25 ατόμων που επέβαιναν σε αυτό.

Οι αλλοδαποί μεταφέρθηκαν με απόλυτη ασφάλεια και ακρίβεια στο λιμάνι της Ρόδου.  Οι αλλοδαποί θα μεταφερθούν στη συνέχεια στην Αττική για μόνιμη εγκατάσταση, υπό τον αυστηρότατο όρο όμως της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Τα περιστατικά αυτά είναι ελάχιστα από το τι πραγματικά συμβαίνει στο χώρο του ανατολικού Αιγαίου καθημερινά. Οι «Αρχές»  ανήμπορες όσο και αδιάφορες  να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο απλώς παρατηρούν την κατάσταση.

Η χώρα αφελληνίζεται καθημερινά και με γοργούς ρυθμούς. Η κατάσταση είναι πλέον μη αναστρέψιμη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Χίο Κω Λήμνο Σάμο και πέριξ νησιά τα εχω βγάλει από το χάρτη διακοπών μου. Ας πρόσεχαν οι ντόπιοι

  2. Ο απόγονος του εβραίου εμπόρου Μπενή Ζελή (Benicello) από την Βενετία βλέπει την Ελλάδα ως χωράφι προς πώληση. Τι δεν καταλαβαίνετε;

  3. Την σημαία γιατί την κρατάτε ακόμα στον ιστό ρε ανίκανοι παλιομπάσταρδοι του κερατά;

  4. Τελικα δεν μας εσωσε ο φραχτης ουτε και τα μπελχαρα ουτε και τα ραφαλ που δωσαμε τοσα λεφτα.
    Οι τουρκοι πλεον δεν παραβιαζουν γιατι εγινε σιγουρα συμφωνια κατω απ το τραπεζι μ αυτον τον πανιβλακα που εχουμε να μας διοικει.
    Αλλα απο την αλλη μας στελνουν συνεχεια πεσκεσια να μας ευχαριστησουν που τους δωσαμε και βιζα να μας επισκεπτονται.
    Τι οχι;

  5. ΑΧ αμοιρη χωρα,πως θα εισαι σε λιγα χρονια, πως θα σε διαμορφωσουν οι @ φιλοι μας@

Leave a Response