Παραδόθηκε ο 49χρονος δράστης της επίθεσης σε βάρος του 69χρονου επιχειρηματία στο Ηράκλειο

Κοινοποίηση:
xeiropedes

Παραδόθηκε στις αρχές του Ηρακλείου, ο 49χρονος που κατηγορείται για την επίθεση σε βάρος του 69χρονου επιχειρηματία στην περιοχή του Γαζίου.

Ο 49χρονος φέρεται να είναι γνωστός στην τοπική αστυνομία από προηγούμενες υποθέσεις.

Νωρίτερα, σήμερα, Τρίτη 8 Οκτωβρίου, συνελήφθη στο κέντρο του Ηρακλείου και η δικηγόρος της οικογένειας του επιχειρηματία, κατηγορούμενη για απιστία και συνέργεια σε εκβίαση και διευκόλυνση σε τοκογλυφία, αφού παρείχε πληροφορίες σε αυτόν που, σύμφωνα με την καταγγελία του επιχειρηματία, τού είχε δανείσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και αξίωνε ένα πολύ μεγαλύτερο σε μηνιαία βάση.

Όπως προκύπτει από την έρευνα της αστυνομίας, η δικηγόρος μετέφερε στον δράστη του ξυλοδαρμού τα οικονομικά στοιχεία του θύματος. Ο δράστης φαίνεται πως εκβίαζε τον επιχειρηματία, αποκτώντας μέσω της δικηγόρου, πρόσβαση στα οικονομικά του στοιχεία.

Η επίθεση έξω από το εργοστάσιο

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου, ο 69χρονος επιχειρηματίας δέχθηκε επίθεση έξω από το εργοστάσιό του στο Ηράκλειο, όπου είχε πάει με τον 40χρονο γιο του.

Ο επιχειρηματίας φέρεται να μετέβη στο εργοστάσιο, όταν ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους της επιχείρησης ότι ένας άνδρας με την απειλή ενός σιδερολοστού τους υποχρέωσε να φύγουν από τον χώρο εργασίας τους. Όταν οι δύο άνδρες μετέβησαν στον χώρο, δέχθηκαν επίθεση από τον άγνωστο άνδρα με αποτέλεσμα ο 69χρονος να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Οι αρχές από την αρχή εξέταζαν το συσχετισμό της επίθεσης με κυκλώματα τοκογλυφίας, υπόθεση που αποδείχτηκε ορθή, έπειτα από την κατάθεση της οικογένειας του επιχειρηματία, η οποία και κατέθεσε το όνομα της δικηγόρου τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Εν τέλει, αποδείχθηκε πως ήταν ο 40χρονος γιος του επιχειρηματία που είχε φτάσει σε οικονομικό αδιέξοδο και δανείστηκε από τους τοκογλύφους, ωστόσο στην πορεία δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στα χρέη του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response