Παραλήρημα; Τους πήρε όλους… σβάρνα ο Π.Πολάκης – Τα “έβαλε” με Ρουβά, Σφακιανάκη, Βέρτη, Σαμπρίνα, Πλούταρχο – Τα είδαμε όλα!!

Κοινοποίηση:
1

Διαβάστε τι δήλωσε ο πρώην αν.υπ. Υγείας…


Ο Σάκης Ρουβάς, ο Νότης Σφακιανάκης αλλά και η Σαμπρίνα μπήκαν στο στόχαστρο του πρώην αναπληρωτή υπουργού υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με παρέμβασή του σε επιτροπή της Βουλής, ευχήθηκε η αυριανή απόφαση να βάλει «τους ναζί, τους υμνητές της χούντας, τους δολοφόνους εκεί που τους αξίζει, ισόβια στη φυλακή», ενώ θυμήθηκε γνωστά πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου, που -όπως είπε- «ξέπλυναν» την Χρυσή Αυγή.
«Δεν μπορώ όμως να αντισταθώ στον πειρασμό να μην σκεφθώ κάποιους καλλιτέχνες, οι οποίοι συνέβαλαν κι αυτοί εκείνη την περίοδο στο ξέπλυμα της Χρυσής Αυγής και στη νομιμοποίησή της στα μάτια ευρύτερου κόσμου. Σε ποια τρύπα θα κρυφτούν; Δηλαδή, ήθελα να ήξερα, που θα κρυφτεί – γνωστοί καλλιτέχνες – που θα κρυφτεί ο Σάκης ο Ρουβάς, που έλεγε «δεν με τρόμαξε καθόλου η Χρυσή Αυγή. Αυτά τα είναι απόρροια αυτού που συμβαίνει»;

Πού θα κρυφτεί ο Νότης Σφακιανάκης, που έλεγε ότι «εγώ ψήφισα τη Χρυσή Αυγή»; Πού θα κρυφτεί ο Πέτρος Γαϊτάνος, που έλεγε «μου αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής»; Πού θα κρυφτεί εκείνη η Σαμπρίνα, που έλεγε «υποστηρίζω τον Νότη και τον Στιβ Γιατζόγλου που παρακολούθησαν εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής»; Πού θα κρυφτεί ο Βέρτης, που έλεγε ότι «από τα 100 που θα πει η Χρυσή Αυγή τα 10 είναι καλά»; Ή ο Πλούταρχος, που έλεγε τα σλογκανάκια «ακραία δεξιά, ακραία αριστερά, τα λένε για να φοβίσουν τον κόσμο και να μην πάει στην Χρυσή Αυγή»; Που θα κρυφτούν αύριο όλοι αυτοί; Αυτά τα λέω, γιατί πρέπει να θυμόμαστε ποιοι τότε που χρησιμοποίησαν σαν μακρύ χέρι του συστήματος για να μη στραφεί η αριστερά τους ναζί της Χρυσής Αυγής, ποιοι από το μουσικό και καλλιτεχνικό στερέωμα τους ξεπλέναν στα μάτια του κόσμου» ανάφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

36 Σχόλια

  1. ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΑΤΆΛΗΞΗ -ΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ!!!!!!

  2. Πώς εγκρίθηκε ως κόμμα ; Από τον λαό; Και δεύτερον ας γυρίσει λίγο πίσω να δει πότε τους ψήφισε ο κόσμος! Όταν είχε αγανακτήσει! Και ο ίδιος κόσμος όταν κατάλαβε ότι πρόκειται για ψεύτες και όχι μόνο δεν τους ξαναψήφισε! Όπως έκανε και με το κόμμα του Πολάκη! Την Χρυσή Αυγή την είχε ψηφίσει αρκετός κόσμος για να μπει στην Βουλή πριν την μάθει! Όταν την έμαθε την πέταξε έξω! Δε νομίζω κανένας από τα πρώην μέλη της να έχει καμία ελπίδα να ξαναβγεί, αυτοί γιατί ονειροβατούν δεν ξέρω

    1. νουδουλη ….Ο/Η Να θυμηθεί καλύτερο

      ΑΣΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ …..ψηφοφορε ΝΑΖΙΣΤΑΡΑΔΩΝ οπως ……………Ο παππούς του υπουργού Επικρατείας και βουλευτή της Ν.Δ. Σίμου Κεδίκογλου, βεβαίως και του συνώνυμου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, συνεργάστηκε στην Κατοχή με τους Γερμανούς ως διερμηνέας τους.

  3. Δυστυχώς οι αληθινοί εγκληματίες είναι μέσα στην βουλή εδώ και τόσες γενιές αλλά εμείς δεν το βλέπουμε για τον κορονοϊό ούτε λέξη για τον Κατσιφά ούτε λέξη γιατι ήταν Έλληνας για έναν αναρχοαπλυτο που δεν το ήξερες ούτε η μάνα του κατέβηκαν τόσοι στον δρόμο,σε λίγο καιρό όταν το πιο γνωστό ελληνικό όνομα θα είναι το Αλή θα καταλάβετε….άτομα της γενιάς μου 95 τους βάζουν οι γονείς σταυρό και πηγαίνουν και ψηφίζουν το γνωστό του μπαμπά και αυτοί κατέβηκαν σήμερα να διαδηλώσουν για κάτι που δεν έχουν ιδέα αλλά γιατί πηγαίνουν όλοι εκεί οπότε εύκαιρα να πάω και εγω

  4. Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΣΑΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ….

  5. Έτσι κάνουν στην κρήτη,ρουφιάνοι μια ζωή βρωμεροί ραγιάδες ψηφοφόροι

  6. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΕΣ ΚΙ ΕΣΥ
    ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ.
    ——-ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΚΗ;;
    ——-ΕΛΑ ΒΡΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Σ΄ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ !!@@@@@@

  7. Ο παλιός νταβατζής της εγκληματικής οργάνωσης της ΚΝΕ (που έγινε και υπουργός και διαφεύγει ακόμη την σύλληψη) ο Πολάκης απαγορεύει την ελεύθερη έκφραση του λόγου σε δημόσια πρόσωπα ? Πότε θα δικαστούν οι μπετατζήδες του ΠΑΜΕ που σπάνε δημόσια κτήρια και βαράνε απλούς πολίτες επειδή δεν είναι κομμουνισταί ?

    1. Οταν ξυπνήσει ο λαος και ψηφίσει οτι πρέπει για να σβήσει ο κομουνισμός απο την Ελλαδα. Δηλαδή ποτε

  8. Στον ρουβα και στην σαμπρινα ξέρει να κάνει το παληκαρι ο πολακος. Όταν τον αποκαλεί σκυλάκι κανίς του Αλέξη η κωνσταντοπουλου κάνει το κορόιδο και κρύβεται. Όταν τον κράζει ο αλαβανος και ο λαφαζανης μην τον είδατε τον βαρυμαγκα τον κρητικό. Φαντάσου να μη σε θέλουν ούτε στο ΚΚΕ και να διώξουν. Α ρε κακομοίρη.

  9. Πολακη ψηφισαμε ΟΧΙ στο δημοψηφισμα και εσεις κατεβασατε τα πανταλονια και το κανατε ΝΑΙ για την δηθεν σωτηρια της χωρας…Δεν ειπατε ποτε οχι σε κανενα φορο για να μην χασετε την καρεκλα …δεν κανατε τιποτε να κλεισετε κανενα κλεφτη μεσα…ολο λογια και μεταξωτες κορδελλες…το παιζεται δηθεν επαναστατες ενω οι περισσοτεροι εισαστε κονομημενοι…κανατε σαν τρελλοι να παρετε τσαμπα αυτοκινητο και τοσα αλλα
    για τιην ψευτια σας, σας εχουμε σιχαθει…

  10. Το μόνο που θαυμάζω στον Πολάκη είναι το θάρρος του ή το θράσος του, εάν θέλετε. Έχει το ίδιο, όπως και ο Γεωργιάδης. Και οι δύο δεν κωλώνουν πουθενά και είναι πάντα έτοιμοι να αντιπαρατεθούν με οιονδήποτε, οπουδήποτε, οποτεδήποτε για ο,τιδήποτε.
    ΟΜΩΣ, το θέμα είναι τι λένε και τι βιογραφικό έχουν πίσω τους. Ο μεν Γεωργιάδης γλύφει εκεί που έφτυνε, ώστε να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Με μία λέξη: ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ.
    Ο Πολάκης θα πρέπει κάποτε να συμμορφωθεί και να ζητήσει συγγνώμη γι’ αυτά που είπε το 1989 εντός του χώρου της Ιατρικής Αθηνών, όταν ήταν μέλος του διπλανού μαγαζιού της ΚΝΕ. Είπε το περίφημο προδοτικό ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. Είναι μια φράση που από μόνη της σηκώνει βρωμόξυλο, φυλακή και αφαίρεση ιθαγενείας. Σε τι διαφέρει το κάθε τομάρι που την εκστομίζει από τους Τσάμηδες, που τους εκδιώξαμε εκτός Ελληνικής Επικρατείας, επειδή συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς; Οι του ΚΚΕ θα συνεργαζόντουσαν πολύ ευχαρίστως με τους Βουλγάρους ή με τους Σοβιετικούς τότε για την απόσπαση ελληνικών εδαφών. Επίσης θα πρέπει να αλλάξει θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα και το ΚΚΕ. Ζητώ πολλά; Μήπως ονειρεύομαι;
    Το ΚΚΕ ζητούσε τα ελληνικά εδάφη να πάνε στην Βουλγαρία. Το βουλγάρικο ΚΚ ή το τουρκικό ΚΚ ζητούσαν, μήπως, να πάνε στην Ελλάδα αντιστοίχως βουλγάρικα ή τουρκικά εδάφη; Εάν το έκαναν, θα τα παραδεχτώ. Άλλως, το μόνο που θα σκεφθώ είναι ότι τα ΚΚ γενικώς ζητούν την εξαφάνιση – ει δυνατόν – της Ελλάδος.

  11. Tο ισλάμ και τα κομμουνια να φοβάστε όχι τους όχι τους πατριώτες

  12. Αυτός δεν απείλησε δημοσιογράφο δημόσια οτι θα τον χώσει στα 3 μέτρα;

  13. Γιατί να κρυφτούν ορέ σύντεκνε; Απαγορεύεται να έχουν άποψη; Τράβα σε καμιά μπριγάδα να μαζέψεις καφέ ρε γιδοπρόβατο και πάψε να μας τα πρήζεις κάθε τρείς και λίγο…

  14. Είναι παλικάρι.
    Από τα λίγα που έχει η βουλή.

  15. ρε Αγριοκατσικο..ΚΡΙ-ΚΡΙ !! Αντε ΚΟΥΝΑ τη καφκαλα σου να πεσουν οι καραμελες ρε μπολσεβικε των σπηλαιων !!! ΤΕΤΟΙΟ ΓΡΟΘΟ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Η ΚΡΗΤΗ…Εσυ κοντεβεις να ξεπερασεις και το ΓΑΠ !!! Η μονη δουλεια που σου ταιριαζει ΠΟΛΥΒΛΑΚΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΡΕΠΟ -οχι της τσατσας… μη χαιρεσαι…- της αλλης…που φοραει το στριγκακι ΣΕ ΡΔΕΛΟΜΠΟΥ με ΠΑΚΙΑ…ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΑΚΑΚΙΑ !! αιντε τσανακογλυφτη…μια τριχα απ΄ τα π@π@ρια τους εισαι ρε κακομοιρη…Εσυ να δουμε σε ποιο λαγουμι θα κρυφτεις….ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ.. ΔΟΣΥΛΟΓΕ ΠΡΟΔΟΤΗ !! ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΟΥ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ..? ΤΟ ΛΟΥΚΑΡΕΣ..? Κανεις προπονηση για το ΡΔΕΛΟΜΠΟΥ…Ε?? Αιντε ΚΑΛΑ ΜΑΜΗΣΙΑ..μετα θα κουνας και το πωπω σου να πεφτουν..οι ΠΟΤΕΣΚΑ !!!

  16. Α ρε σταλινοτραμπουκε…Κάτι βοσκαραδες σαν κι εσένα με κάνουν να ντρέπομαι να λέω, ότι είμαι Κρητικός.

  17. Λόγια για εσωτερική κατανάλωση,ήθελε να βρεί κάτι να πεί στην Βουλή και βρήκε θέμα. Πώς θα διακαιολογήσει τον μισθό του?Και δεν έχει καθόλου τσίπα που τους καλλιτέχνες που στοχοποιεί τον ταίζουν κάθε μήνα τον πινάλα μαζί με τους υπόλοιπους Ελληνες φορολογούμενους.Ζήτουλας του κερατά τους πέρασε τους γύφτους….Αξιοπρέπεια μηδέν ,αλλά ποιός την έχασε για να την βρεί αυτός?

  18. Γιατρός του κώλου στην κυριολεξία, τι δουλειά έχει και αυτός μέσα στη Βουλή και ποιός του είπε πως έχει κάποιο βάρος ο λόγος του στον ελληνικό λαό; Χεσμένο τον έχουμε. Άντε τράβα Πολάκη να αρμέξεις καμιά κατσίκα, γιδοβοσκέ που θα πιάσεις στο στόμα σου καλλιτέχνες που λένε αυτό που πιστεύουν και δεν κρύβονται στον ψευτοκομμουνισμό. Αν πεί κάποιος ηθοποιός ή τραγουδιστής την αλήθεια για όλους αυτούς τους τσόγλανους ανθέλληνες, αν δηλώσει πως δεν είναι αριστερός, αμέσως θα του κάνουν μπούλιγκ και θα προσπαθήσουν να τον απομονώσουν απο δουλειές πετώντας του λάσπη. Αυτοί είχαν τα αρχίδια και μίλησαν, δεν κρύβονται πίσω απο φερετζέδες γιατί αξίζουν και όταν αξίζεις λάμπεις απο μόνος σου, δεν έχεις ανάγκη τα φανάρια των άλλων.

  19. Τον Απρίλιο του 1989, θα γινόταν η ομιλία του Μητροπολίτη Σεβαστιανού με τίτλο “Βόρειος ‘Ηπειρος: ένα άλλο απαρτχάιντ” στο αμφιθέατρο της Ιατρικής στο Γουδί.
    Κνίτες και λοιποί αριστεριστές επιτέθηκαν με γκλομπ και λοστούς εναντίον των φοιτητών που είχαν πάει να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, φωνάζοντας συνθήματα όπως “Τα αλβανικά σύνορα θα φτάσουν στη Λαμία” κλπ.
    Αποτέλεσμα των επεισοδίων ήταν να τραυματιστούν 20 περίπου φοιτητές.
    Πρωταγωνιστής των τότε επεισοδίων ήταν ο Πολάκης, τότε μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου Φοιτητών της Ιατρικής και της Πανσπουδαστικής,
    Αυτά γιατί ο τόπος είναι μικρός και καλά γνωριζόμαστε!!!

    1. γιατί, λωτοφάγοι υπάρχουν, αλλά δεν είμαστε όλοι λωτοφάγοι

  20. Εσύ και το συναφή σου να κρυφτεί ρε βρωμιαρη πολακη . Εσείς είστε συμμορία 278 βουλευτές προδότες που πουλησατε την Μακεδονία και βάζετε αβέρτα λαθρο στην πατρίδα μας. Εσείς είστε φασίστες αριστεροι ανθέλληνες και άθεοι …..ΜΚΟ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΚΚΕ είστε εθνικοί προδότες θα έρθει η ώρα τις κρεμάλας για όλους σας.

  21. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΙ ΓΚΑΖΟΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΛΛΑΚΗ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕΣ ΣΕ ΠΑΡΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ Χ@ΣΜ@ΝΟ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ.

  22. μην του δινετε να πινει πολυ διοτι μετα δεν ξερει τι λεει

  23. Να θαυμάζει τον αρχισφαγέα Βελουχιώτη και να κατηγορεί τους άλλους. Ειρωνεία.

  24. Σταλινικό απολίθωμα από αυτά που δυστυχώς πρέπει να εκλείψουν ως είδος. Δυστυχώς η δεξιά τους άφησε να επιβιώσουν!

  25. Τελικά, όντως, η τρέλα δεν πάει στα βουνά … Σε κάτι Πολάκηδες πάει, που φασιστικά αποφασίζουν την αφαίρεση του δημοκρατικού δικαιώματος ελεύθερης άποψης, έκφρασης και επιλογής από τον καθένα πολίτη, οι θέσεις του οποίου δεν ταυτίζονται με τις δικές τους …
    Sure we have fascism here, but it comes as an anti-fascism theory / status …

  26. Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει…
    Με αυτους τους μαλακες, ο Κουλης θα ειναι πρωθυπουργος τουλαχιστον μια δεκαετια και…
    Πολακη μπαστουνοβλαχε πανηλιθιε κρητικε και αρχικοπανε παραιτησου αν εχεις αξιοπρεπεια ρε στουρναρι
    που θα μιλησεις και για δημοκρατια πανιβλακα…χαντακωσατε την χωρα ρεεεεεε στη φτωχεια και στη μιζερια,
    εσυ και η παρεα σου…ΟΥΣΤ ΑΧΡΗΣΤΟΙ…
    Αμ το αλλο με τον τοτο το ξερετε?? ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ..
    ΟΥΣΤ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

  27. ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΠΟΙΗΜΑΤΑ
    Α,ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ…. Α,ΡΕ…….

  28. Είναι άρρωστος ο κόσμος…..δεν υπάρχουν αυτά που διαβάζουμε τον τελευταίο καιρό…
    Εγω εύχομαι στην καταστροφή αυτής της χωρας με τους πολιτικούς και τους κατοίκους της μαζί….κολυμπιθροξυλο να μην μείνει….
    Εχω σιχαθεί τα πάντα….μιλαμε για μια χώρα Cosa nostra με ανθρώπους που εμπλέκονται στα πάντα να κατηγορούν τους άλλους βγαίνοντας αυτοί σαν καημενοι και αθώοι…
    Τρελααααααααααααααα…..αρρώστια και συψη…..
    Στα τσακιδια όλοι και όλα….

  29. Ναι, τρέχουν όλοι αυτοί να κρυφτούν. Αντε ρε μ@λακα… μας τα έχεις κάνει τσουρέκια…

  30. γιατι να κρυφτουν. σαν δημοκρατικος ΔΕΝ θα τους αποκαλεις φασιστες. η μηπως οχι.?

Comments are closed.