Παραλιακή Οδός: Διαδικτυακή ομάδα ενημερώνει για μπλόκα οδηγών (24.000 μέλη)

Κοινοποίηση:
paraliakh-5-768x432

Στη Βουλιαγμένη, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη πέντε οδηγών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών που συμμετείχαν σε επικίνδυνες κόντρες, οι οποίες είχαν γίνει συχνό φαινόμενο στην περιοχή των Λιμανιών. Οι οδηγοί αυτοί επιδείκνυαν επικίνδυνη οδήγηση, με ταχύτητες που ξεπερνούσαν τα 160 χιλιόμετρα την ώρα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

 

Σύμφωνα με τις καταγραφές των ραντάρ της ΟΕΠΤΑ, ορισμένα οχήματα έφταναν ακόμη και τα 167 χιλιόμετρα την ώρα, γεγονός που καθιστά την αντίδραση του οδηγού σε ενδεχόμενο κίνδυνο σχεδόν αδύνατη. Οι «κοντράκηδες», όπως αποκαλούνται, διατηρούν επικοινωνία μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, όπου ενημερώνονται άμεσα για τυχόν αστυνομικά μπλόκα στην περιοχή. Αυτή η οργανωμένη δράση τους επιτρέπει να αποφεύγουν τις αρχές και να συνεχίζουν τις επικίνδυνες δραστηριότητές τους.

Η κατάσταση αυτή έχει προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι ζητούν περισσότερα μέτρα ασφαλείας και αυστηρότερες ποινές για τους παραβάτες. Η αστυνομία καλεί τους πολίτες να είναι προσεκτικοί και να αναφέρουν οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα.

Η κοινή αυτή ομάδα αριθμεί περίπου 24.000 άτομα.

Οι άνθρωποι της ΟΕΠΤΑ τονίζουν ότι οι σημαντικότερες αιτίες τροχαίων ατυχημάτων είναι η υπερβολική ταχύτητα, η κατανάλωση αλκοόλ και η χρήση κινητού τηλεφώνου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΣΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΚ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΠΟΤΕ

Leave a Response