Πασίγνωστο ποδοσφαιριστής επιβεβαίωσε τη σχέση του με την 23χρονη κοπέλα του γιου του που πέθανε στα 18 του

Κοινοποίηση:
Καταγραφή
Ο Μίκαελ Μπάλακ είναι σε σχέση με την 23χρονη Σοφία φίλη του γιού του που σκοτώθηκε το 2021

Ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου που έκλεισε χθες τα 48, βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της Σοφίας Σνέιντεραμ

Μπορεί να τους χωρίζουν 25 χρόνια, μπορεί εκείνη να ήταν φίλη του γιου του, αλλά αυτά δεν εμπόδισαν τον Μίκαελ Μπάλακ να βρει την ευτυχία στην αγκαλιά της.

 

Ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου με 98 συμμετοχές στην εθνική ομάδα έκλεισε την Πέμπτη (26/9) τα 48 του και δεν κρύβει πλέον τη σχέση του με την Σοφία Σνέιντεραμ, η οποία είναι 23 ετών και ήταν φίλη του γιου του.

Καταγραφή
 Καταγραφή

 

Ο πρώην άσος της Τσέλσι, της Μπάγερν Μονάχου και της Λεβερκούζεν και η κοπέλα που από τα 13 της είναι μοντέλο κρατούσαν κρυφή την σχέση τους, για να αποφύγουν τα σχόλια, όμως πλέον δεν κρύβουν τον δεσμό τους.

 

Αρχισαν να ανεβάζουν φωτογραφίες από τις κοινές διακοπές τους στις  Μαλδίβες, ενώ είχαν φωτογραφηθεί μαζί στο Oktoberfest. Η Σοφία πρόσφατα μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από το ζευγάρι στο Σιλτ – ένα γερμανικό νησί στη Βόρεια Θάλασσα.

Ανέβασε στο Instagram φωτογραφία στην αγκαλιά του αγαπημένου της και έβαλε και μια καρδούλα! Mε καρδούλα… απάντησε και ο Μπάλακ. Η σχέση τους μετράει σχεδόν 2 χρόνια ζωής αλλά πλέον το «φωνάζουν» ότι είναι μαζί.

 

 

Ο Μπάλακ ήταν για πολλά χρόνια σε σχέση με την Simone Lambe και απέκτησαν δύο αγόρια. Παντρεύτηκαν το 2008 και χώρισαν το 2012, τη χρονιά που ο Γερμανός αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Σοφία γεννήθηκε στο Μόναχο, πέρασε τα πρώτα της χρόνια στη Γαλλία και μιλάει άπταιστα γαλλικά. Σε ηλικία 13 ετών ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response