Παύλος Γερακάρης: Συγκίνηση και θλίψη στην κηδεία του [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
ΑΨΑΨΑΣΨΑΨΣΨΨ

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στον Κορυυδαλλό για να πει το «τελευταίο αντίο» στον πρόεδρο του ΠΣΑΤ και σπουδαίο αθλητικογράφο Παύλο Γερακάρη, που πέθανε την Τετάρτη σε ηλικία 75 ετών. Στην κηδεία του παραβρέθηκε σύσσωμος ο δημοσιογραφικός κόσμος και δεκάδες άνθρωποι από τον αθλητικό και τον πολιτικό χώρο.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Κορυδαλλού και στον επίτιμο πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου αποδόθηκαν όλες οι τιμές.

gerakaris-kideia1_e50ba.jpg

gerakaris-kideia7_90d68.jpg

 Παρόντες ήταν οι βουλευτές Νίνα Κασιμάτη και Παύλος Χρηστίδης, ο δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς, το μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Ζαννιάς, ο πρώην πρόεδρος των Ομοσπονδιών Χάντμπολ και Πυγμαχίας Γιώργος Χαλκίδης, ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Νίκος Σκιαδάς, ο χρυσός Ολυμπιονίκης της πάλης Στέλιος Μυγιάκης, ο Ολυμπιονίκης της υδατοσφαίρισης Βαγγέλης Πάτρας, ο Τομεάρχης Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Ζαννιάς, η καθηγήτρια πανεπιστημίου Πελοποννήσου και πρώην πρόεδρος του ΕΤΑΜ- ΜΜΕ Γιώτα Αντωνοπούλου, ο διευθυντής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Νίκος Γαβαλάς κ.α.

gerakaris-kideia8_fcc99.jpg

Την ΠΟΕΣΥ εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. Μιμή Τουφεξή, την ΕΣΗΕΑ εκπροσώπησαν η Α’ Αντιπρόεδρος Άρια Αγάτσα, ο Β’ Αντιπρόεδρος Γιώργος Γαβαλάς και οι πρώην πρόεδροι Πάνος Σόμπολος και Νίκος Κιάος. Τον ΕΔΟΕΑΠ εκπροσώπησαν η αντιπρόεδρος Αγγελική Γυπάκη, ο αναπληρωτής Ταμίας Πάνος Σαμαράς και το μέλος του Δ.Σ. Κυριάκος Θεοδωρακάκος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. απο τους καλυτερους αθλητικογραφους ,που αφησανε εποχη κυριως την δεκαετια του 80′ Επισης ,διδαγματα δημοσιογραφιας και παραδειγματισμου απο τον κυριο παυλο γερακαρη ……Σεμνος μετρημενος και σοβαρος στο αντικειμενο που αντιπροσωπευε:

  2. Καλο ταξιδι παυλο!ησουν ηθικο στοιχειο της δημοσιογραφιας !αχ και να δεις τι αφηνεις πισω σου γραβατομενους ;καλοταισμενους,μενουν βορεια προαστεια οι περισσοτεροι με βιλλες@και πληρωνονται να πεισουν το λαο οτι το ασπρο ειναι μαυρο

Leave a Response