Πειθαρχική δίωξη κατά της δήμαρχου Κασσάνδρας για το λούνα παρκ ζητά το υπουργείο Εσωτερικών – Αυτή η δήμαρχος πρέπει να πάει φυλακή!

Κοινοποίηση:
xalkidiki_pefkoxori

Την πειθαρχική δίωξη της δημάρχου Κασσάνδρας, Αναστασίας Χαλκιά, ζητά ο υπουργός Θεόδωρος Λιβάνιος μετά την ανύποπτη τραγωδία με τον θάνατο ενός 19χρονου, ο οποίος εκσφενδονίστηκε από το καρεκλάκι παιχνιδιού, μπροστά στα μάτια της μητέρας του και των αδερφών του.

Σύμφωνα με το άρθρο 110 του ν. 4442/2016 μοναδική αρμόδια Αρχή για την εφαρμογή του νομικού πλαισίου σχετικά με τη χορήγηση των αδειών και τον έλεγχο της τήρησης των απαιτήσεων λειτουργίας των λούνα παρκ είναι ο Δήμος, στη χωρική αρμοδιότητα του οποίου ασκείται η δραστηριότητα, και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Δήμος Κασσάνδρας.

«Η επιβολή της διακοπής λειτουργίας και των προστίμων για παράβαση της σχετικής νομοθεσίας, επίσης γίνεται με απόφαση του αρμοδίου οργάνου του οικείου Δήμου, στη συγκεκριμένη περίπτωση του Δήμου Κασσάνδρας», όπως επισημαίνεται σχετικά.

Επομένως, η δήμαρχος Κασσάνδρας ελέγχεται, γιατί επέτρεπε τη λειτουργία του λούνα πάρκ χωρίς άδεια και γιατί δεν είχε επιβάλει τα σχετικά πρόστιμα για παραβίαση της νομοθεσίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Γυναίκα είναι η Δήμαρχος που “δεν κατάλαβε” ότι ένα ολόκληρο Λούνα Παρκ ήταν στον Δήμο της. Αν ήταν ένα μικρό περιπτεράκι σε καμμιά γωνίτσα σε κάποιο δρομάκι, θα το καταλάβαινα. Η κυρία αυτή έπρεπε ήδη να είναι προφυλακισμένη. Δυστυχώς η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι ανύπαρκτη, και αυτός είναι ο κύριος λόγος της παρακμής που βιώνει όλη η χώρα. Ο Άρειος Πάγος κοιμάται ακόμα; ‘Οχι καλέ, διακοπές είναι τα κορίτσια. Άκου λέει “πειθαρχικό”. Αστεία ανθρωπάκια του Υπουργείου Εσωτερικών, για να την γλυτώσει. Ηθική Αυτουργός αυτής της εγκληματικής ενέργειας. Έπρεπε ήδη να είχε γίνει έρευνα για τα προσωπικά της στοιχεία στις Τράπεζες, και σε όλα τα Ηλεκτρονικά που χρησιμοποιεί η κυρία Δήμαρχος, στο σπίτι της και στο γραφείο της στον Δήμο. Ντροπή σου Ελλάδα!

  2. Θα της κλάσουν τα τέτοια της, η μισθούμπα πέφτει και τα δικλαστάκια κάνουν πως δεν βλέπουν. Όσο για τα πειθαρχικά, δυο φορές θα της τα ξανακλάσουν. Έφυγε ποτέ κανένας απ’ το Δημόσιο; Φυσικά και όχι. Δήμοι και Πολεοδομία είναι μέσα στα σκατά

    1. Παιδί 19 χρονών; Μιλάς σοβαρά; Κοτζάμ γάιδαρος ήταν. Οπότε από την στιγμή που δεν φόραγε μάσκα δική του ευθύνη ήταν.

Comments are closed.