Πειραιάς: Τι θα γίνει με όσους δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν

Κοινοποίηση:

Ουρές χιλιομέτρων σημειώθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι, καθώς ταξιδιώτες ενημερώθηκαν από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες ότι η απεργία της ΠΝΟ θα λήξει και τα δρομολόγια των πλοίων στα νησιά θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Τελικά η απεργία έληξε μετά τη συνάντηση που είχε η ΠΝΟ με τον υπουργό Ναυτιλίας και οι εκδρομείς του τριημέρου θα μπορέσουν να μεταβούν στους νησιωτικούς προορισμούς που είχαν επιλέξει για να περάσουν τις μίνι διακοπές της 28ης Οκτωβρίου.

Με τα νησιά να είναι αποκλεισμένα από την Τρίτη και με τα σημερινά πρωινά δρομολόγια των πλοίων να μην πραγματοποιούνται, μόλις έγινε γνωστό πως τελικά θα λυθούν οι κάβοι το λιμάνι του Πειραιά γέμισε από ΙΧ και ταξιδιώτες. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να σχηματιστούν ατελείωτες ουρές ταλαιπωρίας για τους εκδρομείς, οι οποίοι περίμεναν να ανοίξουν οι καταπέλτες των πλοίων προκειμένου να επιβιβαστούν.

Όσοι δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν θα συμπτυχθούν σε άλλα δρομολόγια ή θα μπουν στα έκτακτα δρομολόγια που θα γίνουν. Για τον Αργοσαρωνικό υπάρχουν τέσσερα έκτακτα δρομολόγια μέχρι τις 21:00 το βράδυ ενώ για τις Κυκλάδες υπάρχει ένα δρομολόγιο στο οποίο θα μπουν όσοι δεν μπήκαν το πρωί και θα αναχωρήσει σήμερα στις 17:00. Όσοι δεν αναχωρήσουν σήμερα θα ταξιδέψουν αύριο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response