Πειραιάς: Χτύπησε και απείλησε τον ανήλικο γιο του

Κοινοποίηση:
pateras-mesa

Μία συγκλονιστική και απίστευτη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας αποκαλύφθηκε στον Πειραιά με θύμα ένα ανήλικο παιδί και δράστη τον πατέρα του .

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του παιδιού ο 27χρονος πατέρας το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής 02/08 χτύπησε το μικρό παιδί προκαλώντας μάλιστα και σωματικές βλάβες .Το απόγευμα της επόμενης ημέρας ο πατέρας κινήθηκε απειλητικά και πάλι στο παιδί .

Η καταγγελία όμως αποκάλυψε και τις συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας . Η μητέρα είπε στους αστυνομικούς ότι ζούνε σε εγκαταλελειμμένο κοντέινερ στον Πειραιά στα παλιά τρένα .

Η μητέρα, που βρισκόταν σε καθεστώς τρόμου, εγκατέστησε το panic button στο κινητό της τηλέφωνο, ζήτησε να μεταφερθεί σε δομή μαζί με το παιδί της ενώ αστυνομικοί την οδήγησαν και σε ιατροδικαστή, προκειμένου να συνταχθεί η έκθεση για τις σωματικές βλάβες στο ανήλικο αγοράκι .

Οι αρχές αναζητούσαν τον δράστη στο πλαίσιο του αυτοφώρου όμως δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί και θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπεται από το νόμο, προκειμένου ο πατέρας να βρεθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών .

Αντιμετωπίζει κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία .

Το περιστατικό αποδεικνύει ότι οι «νταήδες» δεν στρέφονται μόνο κατά των συντρόφων ή των συζύγων τους αλλά και κατά των ανήλικων παιδιών τους.

Πριν από λίγες ημέρες πατέρας χτύπησε στη Χαλκιδική το παιδί του προκαλώντας του σωματικές βλάβες και μία ημέρα μετά χτύπησε και τη μητέρα του παιδιού του ακόμα και με ζώνη .

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: