Πελοπόννησος: Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών άνω των 3,5 τόνων

Κοινοποίηση:
ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΓΕΦΥΡΑΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΙΣΘΟΥ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΕ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ ΟΧΗΜΑ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ/EUROKINISSI)

Aπαγορεύεται η κυκλοφορία φορτηγών αυτοκινήτων, μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους, άνω των 3,5 τόνων, που κατευθύνονται στην Αττική.

Αυτό ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, μετά και την έναρξη εργασιών κατεδάφισης της αερογέφυρας στο Λουτράκι, λόγω και της ανατροπής και ανάφλεξης βυτιοφόρου, το βράδυ της Παρασκευής, 7 Ιουνίου 2024.

Η απαγόρευση ισχύει από 10.30 το πρωί, έως και τις 11 το βράδυ, το Σάββατο, 8 Ιουνίου και από τις 5 το πρωί της Κυριακής, 9 του μήνα, μέχρι και τις 5 το πρωί της Δευτέρας, 19 Ιουνίου.

Η απαγόρευση αφορά το ρεύμα προς Αθήνα:

• της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου – Πατρών από 142,85ο χλμ έως 59,8ο χλμ,
• του Αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα, από το 242,8ο χλμ έως το 85,2ο χλμ και
• από τον Κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτης έως το 45,53ο χλμ.

Από την προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας, εξαιρούνται όλα τα οχήματα έκτακτης ανάγκης, τα οχήματα οδικής βοήθειας και τα φορτηγά οχήματα που συνδράμουν στον καθαρισμό του Εθνικού Οδικού Δικτύου.

Υπενθυμίζεται στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση και συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: