Περήφανος για τον σύζυγό του ο Κασσελάκης – Μόλις μαθεύτηκαν τι ανοίγει o Τάιλερ στο Κολωνάκι – Θα είναι γκλαμουράτο και τεράστιο

Κοινοποίηση:
Καταγραφή
Ανοίγει γυμναστήριο στο Κολωνάκι ο Τάιλερ Μακμπέθ- Θα είναι γκλαμουράτο, με έμφαση στο personal training

Ανοίγει γυμναστήριο στο Κολωνάκι και μάλιστα γλαμουράτο, ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες  εδώ και καιρό ο σύζυγος του «έκπτωτου» προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αναζητούσε έναν ωραίο χώρο στο Κολωνάκι για να ανοίξει τη δική του επιχείρηση στην Αθήνα. Συγκεκριμένα η επιθυμία του Τάιλερ είναι να γίνει ιδιοκτήτης ενός γκλαμουράτο γυμναστήριου, με έμφαση στο personal training.

Μη νομίζετε πως τα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ δεν επηρεάζουν (και) την οικογενειακή γαλήνη του Στέφανου Κασσελακη.  Λοιπόν, εδώ και καιρό ο συμπαθής Τάιλερ αναζητούσε έναν ωραίο χώρο στο Κολωνάκι για να ανοίξει τη δική του επιχείρηση στην Αθήνα. Ποια θα είναι αυτή; Ένα γκλαμουράτο γυμναστήριο, με έμφαση στο personal training. Η έκπτωση, ωστόσο, του Στέφανου από το προεδρικό αξίωμα τον ανάγκασε προσώρας να παγώσει τις επιχειρηματικές του φιλοδοξίες. Θα περιμένει προφανώς τις εσωκομματικές εκλογές και μετά θα οριστικοποιήσει τις αποφάσεις του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. βλεπεις οταν κανεις οικονομια .,.,.

    δραχμη δραχμη τα μαζευε η ξεφωνημενη μεχρι που τα καταφερε .,.,

    στην εισοδο της επιχειρησης θα μοιραζουν και ζαρντιερες

  2. τα λεφτα θα σταλουν ασφαλως,ασφαλως απο αυτους που σε εστειλαν εδω ,γιατι δεν σε βλεπω να εχεις δουλεψει ποτε @θα σου τα στειλουν οι καλοι μας φιλοι που μας προσεχουν χρονια τωρα με αγαπη

  3. Όπως λέμε gay bar! Όλες οι κραγμένες εκεί θα πηγαίνουν Τι να κάνει πρέπει να βρει μια δουλειά, αφού ο Στέφανος δεν τραβάει πρέπει να δουλέψει και η σύζυγος!

  4. Θα πλακώσει για εγγραφές όλο το ανφάν γκατέ του Κολωνακίου. Πίσω απ’την πλάτη του ζεύγους θα τους βρίζουν και μπροστά τους θα είναι όλοι κολλητοί κι ο Τάιλερ θα τους αρμέγει τα λεφτά τους. Θα κάνουν πλούσιο έναν άνθρωπο μόνο και μόνο για να είναι «in» και θα φτάσει η ετήσια συνδρομή πάνω από 1000€.

    Και κάτι για το τέλος. Ρε παιδιά, αυτή η χειρονομία που κάνει ο μεσαίος με τον αντίχειρα και το μικρό δάχτυλο είναι από τα πιο σαχλά και γλοιώδη πράγματα που έχει υιοθετήσει ποτέ ο άνθρωπος σε ευρεία κοινωνική κλίμακα τα τελευταία είκοσι χρόνια. Υπήρχε μία περίοδος που δεν υπήρχε άνθρωπος να μην ποζάρει έτσι.

Leave a Response