Περίγελος: Η Γερμανία με μόλις… 12 Patriot θέλει να πολεμήσει τους Ρώσους!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Patriot

Δείτε τι παραδέχθηκαν!!

«Η Γερμανία δεν μπορεί να προμηθεύσει άλλα συστήματα αεράμυνας Patriot στην Ουκρανία, καθώς έχει ήδη προμηθεύσει το ένα τέταρτο από αυτά που είχε η χώρα», δήλωσε νωρίτερα σήμερα ο Γερμανός υπουργός Άμυνας Μπόρις Πιστόριους.
Εξήγησε ότι δεν υπάρχει χώρος για παράδοση άλλων πυραυλικών συστημάτων, καθώς ολόκληρη η Ευρώπη αυτή τη στιγμή έχει στείλει ό,τι είχε και δεν είχε από τα αποθέματά της στην Ουκρανία.

«Έχουμε ήδη παράσχει τρία συστήματα Patriot, αυτό σημαίνει ότι έχουμε δώσει το 1/4 των δυνατοτήτων μας, επομένως δεν υπάρχει χώρος για την παροχή ακόμη περισσότερων από αυτά τα τρία συστήματα… εναπόκειται σε άλλους εταίρους να παρέχουν βοήθεια»., είπε ο Πιστόριους στους δημοσιογράφους πριν από την Συνάντηση των αρχηγών άμυνας του ΝΑΤΟ.

Ουσιαστικά παραδέχθηκε πως ολόκληρη η Γερμανία, η οποία υποτίθεται προετοιμάζει σχέδια για πόλεμο με τη Ρωσία, έχει όλα κι όλα μόλις 12 συστήματα Patriot!!! Και 3 εξ αυτών τα έχει ήδη διαθέσει για την άμυνα της Ουκρανίας!

Ο Γερμανός Υπουργός είπε ότι το σύστημα αεράμυνας είναι πιο κρίσιμο από ποτέ, και δήλωσε ικανοποιημένος που η Γερμανία και οι εταίροι της —Ολλανδία, Δανία και Νορβηγία— παρείχαν στην Ουκρανία περισσότερους πυραύλους για συστήματα Patriot σε σύντομο χρονικό διάστημα.

«Διαπραγματευόμαστε και συζητάμε κάθε πιθανότητα που περιλαμβάνει, φυσικά, συστήματα ραντάρ, που περιλαμβάνουν πυραύλους. Μιλάμε με τη Raytheon, τον παραγωγό [των πυραύλων Patriot] στις ΗΠΑ. Δοκιμάσαμε τα πάντα, αλλά στο τέλος, παρουσιάζεται πάντα το ίδιο πρόβλημα.

Χρειαζόμαστε χρόνο για να παράγουμε και χρόνο για να παράσχουμε, δεν είναι πραγματικά πρόκληση για τη Γερμανία, γιατί παραδώσαμε πολλά, αλλά άλλοι μπορεί να κάνουν περισσότερα», πρόσθεσε ο Πιστόριους.

Οι Ρώσοι έχουν καταστρέψει ήδη συστήματα Patriot που είχαν τοποθετηθεί για την προστασία του Κιέβου.

Η καταστροφή τους από πυραύλους Kinzhal είχε αποτυπωθεί σε βίντεο το 2023:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τώρα που έγινε η παραδοχή για την καταστροφή των S300 και S400 κάτι έπρεπε να φανταστείτε. Παραμύθια με δράκους.

Comments are closed.