Περασμένα… ξεχασμένα; Ξανά μαζί Θέμης Αδαμαντίδης και Βαρβάρα Κίρκη

Κοινοποίηση:
κιρκη αδαμαντιδης

Ξανά μαζί φαίνεται πως είναι ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη, μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από πρόσφατο live του ερμηνευτή.

Συγκεκριμένα λίγο καιρό μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό που έκανε η Βαρβάρα Κίρκη εις βάρος του Θέμη Αδαμαντίδη, τη σύλληψή του και την αναβολή της δικαστικής τους αντιδικίας, οι δυο τους φαίνεται πως είναι και πάλι μαζί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, στο τελευταίο live του Θέμη Αδαμαντίδη στα τέλη Ιουλίου στο Λουτράκι, ο τραγουδιστής δεν δίστασε να εκδηλώσει τον έρωτά του προς τη Βαρβάρα Κίρκη, αφιερώνοντάς της το τραγούδι «Μετάνιωσες» του Στέλιου Καζαντζίδη και στη συνέχεια κατέβηκε από την πίστα και της έδωσε ένα φιλί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ρεζίληδες και οι δύο. Εχουν χάσει κάθε τσίπα.

  2. Φαίνεται αυτή και χρήμα θέλει να μασάει και τις γρήγορες της. Γεια σου Θέμη άρχοντα. Δώσε πόνο.

  3. Το χρήμα πάει και έρχεται. Όταν φεύγει το κυνηγάς, όταν το χάνεις έρχεσαι πίσω !

  4. ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ “ΝΟΥΜΕΡΟ” ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ…. οποιος και να εισαι…. καμια σημασια δεν εχει…. “ΝΟΥΜΕΡΟ” ΕΙΣΑΙ….

Comments are closed.