Περικλής Κονδυλάτος: «Η Eurovision έχει γίνει ένα μέρος για να διαδηλώσει ο κάθε καημένος τη διαφορετικότητά του»

Κοινοποίηση:
MC-Kondylatos-01-696x393

Δηλώσεις στο Πρωινό και την Αναστασία Ζάρκα παραχώρησε ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων μίλησε για τη Eurovision και τον εθνικό τελικό που διοργάνωσε η ΕΡΤ.

«Η Eurovision δεν με εκφράζει σαν άνθρωπο, έχει γίνει ένα μέρος για να διαδηλώσει ο κάθε καημένος τη διαφορετικότητά του. Δείχνουν κάποια πράγματα στη σκηνή για τα οποία αποδέκτης είναι μικρά παιδιά και δεν υπάρχει σήμανση ότι δεν κάνει ένα μικρό παιδί να το δει αυτό. Το παιδί θέλει να δει έναν άντρα με ένα στρινγκ; Αυτό που δεν με αφήνει καθόλου αδιάφορο είναι όταν αυτό το πανηγύρι διοργανώνεται με λεφτά του ελληνικού λαού», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Περικλής Κονδυλάτος είπε στη συνέχεια: «Η ΕΡΤ είναι παλιακιά και δεν την ενδιαφέρει να κάνει νούμερα γιατί την πληρώνουμε εμείς βλέποντας αηδίες. Τον Σάκη Ρουβά, αν τον δει κανείς, θα μπορούσε να πει ότι κινείται στο φάσμα του αναλφαβητισμού. Ο ελληνικός τελικός ήταν αποτυχία γιατί ήταν λάθος άνθρωποι στις λάθος θέσεις. Η κριτική επιτροπή δεν είχε καμία σχέση με το χώρο της μουσικής».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response