Αντιφατικός ο Τσίπρας! Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Η πρόταση μομφής θα γίνει όταν θα μπορεί να ρίξει τον Μητσοτάκη

Κοινοποίηση:
ΣΥΡΙΖΑ

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ούτε νταβάδες έχει ούτε ΜΜΕ λαθροκομματοκρατίας είναι!

Οι κινήσεις ΣΥΡΙΖΑ κάθε άλλο παρά σοβαρή αντιπολίτευση δείχνουν. Τι φοβάσαι ρε Τσίπρα και δεν ρίχνεις το τομάρι; Τι θα πει δεν μπορεί να πέσει τώρα; Είστε σοβαροί; ΟΧΙ. Και πως θα σας πάρει σοβαρά ο λαός ρε μπαταχτσήδες της πολιτικής;

Πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπαν στην EURACTIV ότι «η πρόταση μομφής θα γίνει όταν θα μπορεί να ρίξει τον Μητσοτάκη».

Η νέα λίστα των παρακολουθήσεων που δημοσιεύθηκε εγείρει μια σειρά ζητημάτων στις Βρυξέλλες.

Αρχικά, αναφορικά με την παρέμβαση της Europol, όπως ζήτησε η ευρωβουλευτής του Renew Europe, Sophie in ‘t Veld.

Πηγές εκτιμούν ότι η παρέμβαση της Europol χωρίς να το ζητήσουν οι ελληνικές αρχές δημιουργεί μια «περίπλοκη» κατάσταση αναφορικά με τη δικαιοδοσία.

«Είναι περίπλοκο να παρέμβουν σε επίπεδο επιχειρησιακό», τόνισε πηγή κοντά στο θέμα.

Ερωτηματικό επίσης αποτελεί και η στάση της Κομισιόν, η οποία ναι μεν έχει χαρακτηρίσει σε δηλώσεις της στη EURACTIV «απαράδεκτη» την παρακολούθηση δημοσιογράφων και πολιτικών από τις μυστικές υπηρεσίες, ωστόσο επίσημα η Πρόεδρος της Κομισιόν τηρεί σιγή ιχθύος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Μάλλον το παιχνίδι το έχουν στήσει καλά, όλοι με εντολή της Π.Τ.Π.δουλευουν για τον Ανδρουλάκη, δυστυχώς αυτός ο λαός δεν θα ξυπνήσει ποτές για να βγει στους δρόμους, μια ζωή υποταγή? Και πάλι από την αρχή φύγε εσύ έλα εσύ και τα ίδια πολιτικά κοπρόσκυλα πάλι στο ίδιο μαντρί!
    .

  2. Αλλος ενας υποτακτικος των βρυξελλων που προσμενει τη καρεκλα.ο κοσμος δεν ξεχνα πως στο δημοψηφισμα το ΟΧΙ τοκανε ΝΑΙ.,νομος κατρουγκαλου και αλλα.Γι’αυτο τριβει τα χερια του ο γουρλοματης. Μπρος γκρεμος και πισω ρεμμα.Ξεχναει ομως οτι υπαρχουν και αλα κομματα.Αρκει ο πολιτης αυτου του τοπου να καταλαβει οτι το κουτοχορτ εχει ληξει

  3. Καλο για την χωρα θα ηταν να φυγουν ολοι αυτοι οι πολιτικαντηδες και να ερχοταν μια κυβερνηση πατριωτικη, που να αγαπα την Ελλαδα, αλλα αν ειναι να ερθουν στην εξουσια οι Μπαχαλακηδες του Συριζα, να μας λειπει το βυσινο!!

  4. Τωρα που του πεταξε απο διπλα ο Ψωρος τον Ανδρουλακη, Τσιπουρα καλα Τζουμερκα ειναι και κοντα στο χωριο σου! Παρε και τη Γιδοβασιλη να κανετε ντουετο στο λογγο!

  5. Άσε ρε νούμερο, η δική σου μαλακοανυπαρξία έχει φέρει την βρωμοκουλα να το παίζει μοναδική λύση, άντε μαμησου και συ κοπριτη κατσαπλια.

    1. ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΟΥΛΕ;

Comments are closed.