Καλεσμένη της Κατερίνας Καραβάτου βρέθηκε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, το μεσημέρι της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «Τι λες τώρα» στο MEGA. Μεταξύ άλλων, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια μίλησε για την τηλεοπτική της διαδρομή καθώς και τις… ερωτικές σκηνές που συνάντησε σε αυτήν.
Πιο συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μου έχει συμβεί ποτέ να «φύγω» από τον ρόλο στις ερωτικές σκηνές. Με κανέναν παρτενέρ δεν μου έχει συμβεί αυτό. Γενικά το είχα δει όλο αυτό σαν δουλειά. Ότι αυτή είναι δηλαδή η δουλειά μου, αυτό κάνουμε… Α, έχουμε και μια ερωτική σκηνή και θα την κάνουμε και αυτήν».
«Θυμάμαι ότι είχαμε ένα πλάνο με τον Γιάννη Βούρο στο τραπέζι της επιχείρησης του, υποτίθεται, που πήγαινα εγώ το τελευταίο βράδυ πριν παντρευτώ, έτσι για να τιμήσω τον γάμο μου… Ήμασταν ο ένας πάνω στον άλλον χωρίς ρούχα. Η σκηνή ήταν από το πλάι και φαίνονταν μόνο τα δυο κορμιά. Είχαμε βάλει κάτι ανάμεσα και περιμέναμε τόσες ώρες να μας φωτίσουν» συμπλήρωσε η ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του MEGA.
ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ..”GIVE OUR HAIRS BACK ”
Ελεος 60 χρονων εγινε και το παιζει ωραια
53 είναι αλλά δείχνει, έτσι όπως έγινε 60
Απλα μυξοπαρθενα! Τι να κανει κι αυτη για να φαει ενα καρβελι ψωμι!
Πριν 15 χρόνια,από τα καλύτερα μιλφάκια της τιβι,μεγάλο κλαρίνο
Δεν ξερω αλλά αυτά τα μούτρα από τα μάγουλα και κάτω μου θυμίζει πατουλη,
χάλια
Ποιος ο λόγος όλων αυτών (των θεμάτων); Για να γεμίζουν τις αδιάφορες εκπομπές τους;
O χριστος και η παναγια, τι φάτσα κατάντησε, έλεοοοος
Όντως. Ωραία γυναίκα και με τις πλαστικές έγινε χάλια. Γιατί γμ τι κάνουν; Αφού είναι ρώσικη ρουλέτα.