Πικρή σοκολάτα – Γιατί πρέπει να τρώμε από λίγη κάθε μέρα

Κοινοποίηση:
mauri

 

Η μαύρη σοκολάτα προέρχεται από την επιλογή του καλύτερου κακάου που παράγεται στον κόσμο, χωρίς όμως να προσθέσετε μεγάλο αριθμό πρόσθετων συστατικών.

Η μαύρη σοκολάτα περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε φλαβονοειδή και επικατεχίνη, η οποία ευνοεί την καρδιαγγειακή υγεία.

Είναι επίσης μια εξαιρετική πηγή τρυπτοφάνης, ενός αμινοξέος που ρυθμίζει τους νευροδιαβιβαστές όπως η σεροτονίνη.

Επιπλέον, είναι μια εξαιρετική πηγή βιταμινών Β και Α , καθώς και ορυκτά όπως το μαγνήσιο, ο ψευδάργυρος, το ασβέστιο και πολλά άλλα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: