Πιο “αγία διπλωματία” από τον Βαρθολομαίο… πεθαίνεις. Μην αμφισβητείτε το Ουκρανικό Αυτοκέφαλο είπε στην ομιλία του για την πολυδιάστατη προσφορά της Σχολής της Χάλκης και μετά πήγε στο αμερικανικό προξενείο

Κοινοποίηση:
ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ-1

«Κάθε προσπάθεια αμφισβητήσεως του Ουκρανικού Αυτοκεφάλου, εισάγει μίαν ανερμάτιστον “νέαν εκκλησιολογίαν”, υποσκάπτει την διορθόδοξον ειρήνην και κωλύει την συνεργασίαν και την κοινήν μαρτυρίαν των Ορθοδόξων Εκκλησιών», επεσήμανε η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, κηρύσσοντας, την Τρίτη, 13 Ιουνίου, στην Ι. Θεολογική Σχολή της Χάλκης, την έναρξη Διορθοδόξου Επιστημονικού Συνεδρίου με θέμα: «Η συμβολή των Χαλκιτών καθηγητών και αποφοίτων εις τας διορθοδόξους σχέσεις».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Σατανοτράγε τουρκολάγνε στην κόλαση θα πας.

  2. την αιωνια ορθοδοξη εκκλησια μας που μετραει 2000 χρονια ιστοριας την εκανες πιονι του μπαιντεν

  3. πηγες να παρεις εντολες μετα να σου πουνε και αν ειπες σωστα το ποιημα…

    δεν εισαι δουλος του Θεανθρωπου… αλλα του μπαιντεν…

  4. εχεις κανει την ελληνικη ορθοδοξη εκκλησια με 2000 χρονια ιστοριας πιονι στα χερια του καθε μπαιντεν…

  5. τον Οικουμενο Πατριαρχη βριζουν οι τουρκοι και ελληνες νεοναζι. Τυχαιο?

  6. Βοθρολυμαίε,πόσα έπιασες από τους Αμερικλάνους για να δώσεις τόμο αυτοκεφαλίας στην Ουκρανική Εκκλησία για να την πάρεις από τα χέρια της Ρωσίας;Το ίδιο έκανες και με την Εκκλησία των Σκορπίων για να την πάρεις από τα χέρια των Σέρβων.Παπάς είσαι ή γιουσουφάκι των Αμερικλάνων που κάνει γεωπολιτικά παίγνια εις βάρος της Ορθοδοξίας;Κακό τέλος θα χεις,με αυτά δεν παίζουν.Οψόμεθα εις Φιλίππους

  7. Στον ειχε “φορεσει” κανονικα ο μακαριστος Αλεξιος και τσουζει ακομα …τουρκοδεσποτα! Την….Αγια Σοφια και τα ματια σου! Καλο…. τζαμι εγινε!

  8. Οτι ποιο σαπιο υπαρ ει στη γη ειναι αυτοι που ασχολουνται με τον ενα η τον αλλο τροπο με τις θρησκειες… Σαπιλα… μποχα….

Comments are closed.